Hakan Altun sağlık durumu hakkında konuştu

Hakan Altun sağlık durumu hakkında konuştu
'Şarkılar Bizi Söyler' programının çekimleri öncesinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve beş gün yoğun bakımda tutulduktan sonra taburcu olan Hakan Altun, Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye kontrole gitti. Ünlü şarkıcı, sağlık durumuyla ilgili son bilgileri verdi.

Hakan Altun, geçtiğimiz ay Kanal D’de ekrana gelen ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programının çekimleri sırasında rahatsızlık geçirmişti. Ekip arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan şarkıcı, beyin ameliyatına alınmış ve beş gün yoğun bakımda tutulmuştu.

İstanbul’daki evinde istirahate çekilen Altun, önceki gün rutin kontrolleri için Nişantaşı’nda bulunan özel bir hastaneye geldi. Gerekli kontrollerin ardından hastaneden ayrılan şarkıcı, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"BODRUM'A GİDECEĞİM"

Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Hakan Altun, “Rutin kontrolüme geldim. Herhangi bir sıkıntı yok. Kendimi iyi hissediyorum” dedi. Bir süre daha dinleneceğini ve sahnelerden uzak kalacağını ifade eden Altun, “Doktorlar biraz daha dinlenmemi istiyor. Bir süre daha buradayım. Önümüzdeki hafta Bodrum’a gideceğim” diye konuştu.

Hastane çıkışı Hakan Altun’u karşısına gören vatandaşlar, ünlü şarkıcıya geçmiş olsun dileğinde bulundu. Altun da iyi dilekte bulunan vatandaşlara teşekkürler etti.

Beyin kanaması şüphesiyle tedavi altına alınan şarkıcının, yapılan kontrollerin ardından damar tıkanıklığı rahatsızlığı olduğu öğrenilmişti. Altun, sağlık durumunu sevenleriyle paylaşmıştı.

"SAĞLIKLI GÜNLERDE KAVUŞMAK DİLEĞİYLE"

"Herkese merhabalar. 21 Nisan Çarşamba akşamı beyin damarlarımdan birinde oluşan tıkanıklık sebebiyle kaldırıldığım hastaneden şükürler olsun ki sağlıkla taburcu oldum. Bu süreçte bizi merak edip arayan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, sevenlerimize ve dualarını esirgemeyen Türk halkına teşekkürlerimi sunarım. Allah sağlık çalışanlarını hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin inşallah. Uzun bir süre daha dinlenmem gerekecek. Sağlıklı günlerde kavuşmak dileğiyle. Sevgi ve saygıyla kucaklıyorum hepinizi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.