Eliz Sakuçoğlu: Sakrum kemiğimi kırdım

Eliz Sakuçoğlu: Sakrum kemiğimi kırdım
Bir süredir gözlerden uzak olan 37 yaşındaki stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, sakrum kemiğini kırdı. Önceki gün Gümüşlük’te spor eğitmeni Serdar Yaşık, eşliğinde spor yapan Sakuçoğlu’nun bu halleri objektiflere böyle yansıdı.

Önceki gün Bodrum Gümüşlük’te spor eğitmeni Serdar Yaşık, eşliğinde spor yapan Eliz Sakuçoğlu’nun halleri objektiflere böyle yansıdı. Sakuçoğlu, geçtiğimiz sene annesiyle Gümüşlük Koyunbaba’ya yerleştiğini söyledi.

Eliz Sakuçoğlu: Sakrum kemiğimi kırdım

"SARKOM KEMİĞİMİ KIRDIM"

Eliz Sakuçoğlu, "1.5 sene önce annemle beraber Bodrum’a yerleşip burada yaşamaya başladım. Dört ay önce bir kaza sonrası düşerek sakrum kemiğimi kırdım. Kendimi yeni toparlamaya başladım, bugünde aylar sonra ilk kez spor yapmaya indim, karşımda sizleri gördüm” diye konuştu.

Eliz Sakuçoğlu’nun, bir süredir Semih Ergün’le beraber olduğu biliniyor. Stil danışmanı, geçen yazdan beri sevgilisinin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmayınca, hatta olanları da silince haliyle ayrılık dedikoduları çıktı. Oysa ilişkileri aynen devam ediyor.

Pandemi nedeniyle Bodrum’da yaşayan sevgililer geçtiğimiz günlerde Kırklareli İğneada’da kamp yaptı. İkili, romantizmin doruklarına çıktı.

Eliz Sakuçoğlu: Sakrum kemiğimi kırdım

"BODRUM'A YERLEŞME KARARI ALDIM"

Eliz Sakuçoğlu, " Covid-19 benim hayatımı da değiştirdi. Bazı sayfalar kapandı, yenileri açıldı. Bodrum'a yerleşme kararı aldım. Aslında Bali'de yaşama hayalim vardı. Ama araya koronavirüs girdi. Yine de hayalimden vazgeçmedim. Salgın bitene kadar erteledim" demişti.

37 yaşındaki stilist Eliz Sakuçoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Eliz Sakuçoğlu, bu kez bornozla çekilen pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Bir hayli keyifli ve neşeli olduğu gözlenen Sakuçoğlu'nun bornozlu pozları sosyal medyada gündem oldu. Ünlü stilistin fit görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Eliz Sakuçoğlu: Sakrum kemiğimi kırdım

"EVİN YARISINI YAKMIŞTIM"

Stil danışmanı, "Kendiniz hakkında öyle bir şey söyleyin ki çok şaşırayım" sorusu üzerine, "15-16 yaşlarımda babamdan gizli gizli sigara içtiğim dönemlerde oturduğumuz evin yarısını yakmıştım!" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.