SANPA UĞUR GIDA REVAÇTA

SANPA UĞUR GIDA REVAÇTA
Gaziantep mutfağını Türkiye'ye Sanpa Taşıyor...

Yıllık 25.000 ton üretim kapasitesiyle otel, restoran, okul, fast-food büfeleri ve restoranlar, catering şirketleri gibi toplu tüketimin yoğun olduğu alanlara yönelik endüstriyel üretim yapan SANPA, Türkiye'nin ve Avrupa'nın sayılı tesislerinden biri olarak 2000 yılında faaliyete geçerken Gaziantep’te ise Uğur Nacarkahya önderliğindeki Sanpa Uğur Gıda, şehrimizin ve bölgenin gözbebeği oldu.

SANPA UĞUR GIDA REVAÇTA


SANPA entegre üretim tesisleri modern teknolojinin, uluslararası hijyen ve üretim standartlarının titizlikle uygulandığı, ülkemizin ve dünyanın sayılı tesislerinden bir tanesi olurken son yıllarda dondurulmuş gıdalara ise ilginin her geçen gün büyüdüğü görülüyor.

Uğur Nacarkahya yönetimindeki Sanpa Uğur Gıda, şehrimizin ve bölgemizin  önde gelen dondurulmuş gıda sektörü olurken her geçen gün ilginin de arttığı görülüyor. SANPA'nın yıllık hammadde kapasitesi 50.000 ton, dondurulmuş depo kapasitesi 5.000 ton, hammadde depo kapasitesi 20.000 ton.

Bitmiş ürün kapasitesi saatte 5 ton olan SANPA, ayrıca saatte 1000 kg soğan halkası, 1500 kg kroket, 2000 kg burger üretimi yapabiliyor. SANPA, yapılan yeni yatırımları, kaliteli üretimi ve ürün çeşitliliği ile Türkiye'ye yenilikler getiren, saygın bir firma olurken Gaziantep’te de Sanpa Uğur Gıda, dondurulmuş gıdada ilk sırada yer alıyor.

DONDURULMUŞ GIDA'NIN YÜKSELEN YILDIZI

Sanpa Uğur Gıda olarak 5. Organizedeki fabrikada yöresel ürünler(Yuvalama,Analıkızlı,Katmer,İçli köfte,Lahmacun) ve hamur ürünlerinde (Paçanga böreği,Puf böreği,Pide çeşitleri,Pizza çeşitleri) gibi ürünlerde pandemi döneminde yüksek oranda Sanpa Uğur Gıda ürünlerinde siparişlerin olduğu belirtildi.


BİZ ANTEBİ TÜRKİYE'YE TAŞIYORUZ

Sanpa Uğur Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Nacarkahya ürünlerimiz, İstanbul,İzmir,Ankara,Antalya,Bursa gibi illerde yöresel ürünlerimiz büyük ilgi toplamıştır.
Gaziantep yöresine ait ürünlerimiz Türkiye’de büyük ilgi gördü…Gaziantep yöresine ait yöresel tatları tüm Türkiye’de müşterilerimizin ayağına götürdük…Yeni sloganımız ‘ Gaziantep’ten Tüm Türkiye’ye’ sloganıyla müşterilerimize ulaşmaya devam edeceğiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.