Pırlanta ve Altının En Şık Hali Peraleda'da !

Pırlanta ve Altının En Şık Hali Peraleda'da !

Mücevher tasarımında yeniliğin, başarının anahtarı olduğuna inanarak kuyumculuk sektöründe hızla gelişen Peraleda, farklı işçilik, ağırlık, model, tasarım ve fiyat aralıklarında modelleri bulunan, geniş ürün yelpazesi ile kullanıcıları mutlu etmekle birlikte sunduğu hizmetin yanı sıra müşteri talepleri için de yoğun mesai harcamaktadır. Takı tasarımlarında en seçkin ve yenilikçi fikirleri aramaya yaklaşık 20 yıl önce başlayan bu firma günümüzde kolye, yüzük, küpe gibi kullanıcıların hoşlandığı modellerde kullandığı orijinal taşlar ile hem doğallığı hemde kaliteyi tek bir üründe buluşturmaktadır.

Müşterilerimiz için mevcut en iyi tasarımları oluşturmak için özenle çalışıp, pırlanta, altın ve değerli taşları Dubai ve Hindistan gibi ülkelerden getirtip ustalar tarafından bir tasarım harikasına dönüşmektedir. Şirketimiz sağlam teknolojik altyapısı ile sizler için en uygun fiyat, güvenilir alışveriş ve üst düzey hizmet anlayışı sunmayı misyon edinmiş, satış öncesinde sizlere sunduğumuz desteği, ilgiyi ve alakayı satış sonrasında da 24 ay boyunca göstererek hertürlü sorununuzda yanınızda olmaktan memnuniyet duymaktayız.

Doğum günü ya da sevgililer günü için tercih edebileceğiniz en şık ve değerli pırlanta ve altın modellerimizden dilediğinizi seçerek sevdiğinizin yanında olduğunuzu hissettirmek, ona sevdiğinizi belli etmek için özellikle Beyaz Çapraz Tırnaklı Tektaş Altın Yüzük ve Beyaz Renkli Beştaş Altın Yüzük gibi bir kadının tarzını, bir erkeğin duygularını, sevenlerin dileklerini, dostlukların değerini, çiftlerin heyecanını ve daha birçok duyguyu yaşayabilir, hayatınızın en güzel günlerinden birine şahitlik edebilirsiniz.

Perakende Kuyumculukta Peraleda Farkı ! 

Uzun yıllar boyunca kuyumculuk alanında hizmet etmiş olan Peraleda Kuyumculuk 2017 tarihi itibariyle bulunduğu çevrenin dışında ülkeye ve tüm dünyaya hizmet vermek için karar vermiş olup E-Ticaret dünyasına giriş yaparak siz kıymetli müşterilerimize daha kolay hızlı ve kolay bir şekilde ürünlerimizi sunmak için çalışmalara başladık. Bütün ürünlerini ve hizmetlerini herkesin bir tıklama kadar yakınına getiren Peraleda Kuyumculuk, ücretsiz kargo seçeneğinin yanında kullanıcıların güvenle alışveriş yapabilmeleri için satın alan kişinin üzerine sigorta ettirerek satışını tamamlamaktadır. Müşterimiz herhangi bir sorun yaşadığında 15 gün içerisinde iade edebilir ya da desteğimizden faydalanabilir.

İnce detaylara sahip, modaya uygun, dayanıklı tasarımları ile son dönemde kullanıcıların en çok ziyaret ettiği sitelerden bir tanesi olan Peraleda Kuyumculuk ile hayallerinizdeki takıya ulaşmak çok kolay. Aşkların vazgeçilmez simgelerinden ölen yüzük, kolye ve bilezik gibi tarzınızı şekillendirecek ürün koleksiyonumuza göz atabilir, orijinal, % 100 doğal, naturel, gerçek taşlardan oluşan mücevherlere uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz. Düğün hazırlıkları için düğün setleri, günlük yaşam için mini setler ve çok daha fazlası sadece Peraleda Kuyumculuk'ta!

Her Bütçeye Uygun Kaliteli Ürünler !

Geçmişten bu yana özel olarak kurduğumuz uzman kadromuzun yaptığı çalışmalar sayesinde üretim maliyetini düşürerek üstün kalite ve özgün tasarımlarda üretilen ürünlerimiz uygun fiyatla müşterilerimize sunulmakta olup daha az kar ile daha fazla müşterimizi mutlu etmek için günümüz ve gelecek yıllarda da çabalamaya devam edeceğiz. Modellerimizin çoğunda 14 ayar altın kaplama yer alırken sadece günümüzde değil gelecektede hem kullanabileceğiniz hemde değerli bir takı olarak saklayabileceğiniz ürünlerimiz bulunmaktadır.

Cep yakmayan fiyatlarla aklınızdaki mücevhere sahip olmak istiyorsanız sizde Peraleda'nın eşsiz ürün koleksiyonuna göz atabilir birbirinden gösterişli ve zevke hitap eden tasarımlardan beğendiğinizi seçerek özel taksit imkanlarıyla sahip olabilirsiniz. Uygun fiyatlı ve ışıltılı ürünler sadece yüzük kategorisinde değil kolye, bileklik, küpe modelleri gibi diğer takılarda da bulunmaktadır. Peraleda kalitesiyle üretilen ve yaşam tarzınıza uygun ürüne sahip olmak için tek yapmanız gereken tek bir tuşa basmak!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.