Adam Voleybol’un final maçı İzmir’de

Adam Voleybol’un final maçı İzmir’de
SigortaShop Kadınlar 1’inci Ligi B grubunu 4’üncü sıradan tamamlayarak Play Off finallerine katılan Gaziantep’i temsil eden Adam Voleybol takımı, Bursa’da oynanan yarı finallerden lider olarak finale yükselmişti. Adam Voleybol final maçını İzmir’de oynayacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 26 – 28 Nisan tarihleri arasında İzmir Atatürk Spor Salonunda oynanacak finallerin programı netlik kazandı.
Hedefini Sultanlar Ligi olarak belirleyen Adam Voleybol 26 Nisan tarihinde saat 17.00’de Ankara temsilcisi SigortaShop Kalecik Belediyesi ile oynayacak. Sarı – Lacivertliler finallerde ki ikinci maçını ise 27 Nisan Salı günü saat 13.00’de Bolu Belediyesi ile oynayacak. Gaziantep temsilcisi son günde ise 28 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Edremit Belediyesi Altınoluk ile karşı karşıya gelecek.
Final karşılaşmalarındaki bütün maçlar TRT Spor 2 Ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Finallere katılan 4 takımdan ilk iki sırayı alan ekipler, 2021 – 2022 sezonunda Sultanlar ligine yükselen takımlar olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.