Murat Ercan ödülü hak etti

Murat Ercan ödülü hak etti
Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında bulunan Ender Alimünyum’un Genel Müdür YardımcısıMurat Ercan, Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası’nda ödül kazandı. Bu yıl 7.si düzenlenen turnuvada mücadele eden Ercan, dereceye giren isimlerden oldu.

En heyecan verici etkinliklerden birisi olan 7. Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası’nda iki Golf sahasında gerçekleştirilen ve yaklaşık 250’ye yakın sporcunun katıldığı bu turnuvada Gaziantepli Murat Ercan, dereceye girin isim oldu.
Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası’nın önemli organizasyonlarından biri olduğunu dile getiren Ender Alimünyum’un Genel Müdür Yardımcısı
Murat Ercan, “Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası bu yıl 7. senesini geride bıraktı. Artık Türkiye’de markalaşmış Pro-Am turnuvalarından birisi haline geldi. Pek çok ülkeden değerli takımlar burada buluştu. Takım olarak Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası’na üçüncü katılışımız, ekip olarak çok iyi bir takımız. Bu yıl özellikle çok kondisyonluyduk. Sezgin Ceylan’ın yönlendirmesi ve motivasyonu ile bu yıl zirve yaptık diyebiliriz. Çok keyifli, unutulmaz bir turnuva oldu. Carya’ya kıyasla National biraz daha zorlayıcı, hata götürmeyen bir saha diyebilirim. Benim için en unutulmaz vuruş Carya sahasında 8. çukurda, bayrağa bir karış kala ödülle Hole-in-one’ı kaçırmam oldu” dedi.

Murat Ercan ödülü hak etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.