Sağlık müdürlüğüne 4 yeni atanan bürokrat kimler?

Sağlık müdürlüğüne 4 yeni atanan bürokrat kimler?
"Gaziantep Sağlık Müdürlüğü’nde A Takımı’nın atamaları 4 yeni bürokratın atanması ile tamamlandı.

Daha önce İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı başkanlıklardan 5 tanesine daha önce atama yapılmıştı ve Sağlık Hizmetleri Başkanlığı’na henüz atama yapılmamıştı. "
Sağlık Bakanlığı tarafından son olarak Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı’na Dr. Mehmet Akhan atandı. Ayrıca Dr. Ersin Arslan eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim Yardımcısı olarak Doç. Dr. Secaattin Gülşen atanırken Şahinbey İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ise Dr. Erdal Özdemir atanırken bir de uzman kadrosuna atama yapıldı.
AKHAN BAŞARILARIYLA ÖN PLANDA
Uzun yıllardan bu yana Sağlık Bakanlığı’na bağlı saha koordinatörü olarak görev yapan ve yaklaşık 2 yıldan beri 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Mehmet Akhan, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı görevine atandı. Sağlık Bakanlığı’nda başarılı bir saha koordinatörlüğü görevini yürüten ve sağlık camiasındaki başarılı idareciliği ile tanınan Dr. Mehmet Akhan’ın Sağlık Hizmetleri Başkanlığı’na atanması ile birlikte İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’nin idarecilik anlamında eli daha da güçlenmiş oldu. Gaziantep’in sağlığını idare edecek olan as kadroda Dr. Akhan’ın da yer alması ile sağlık hizmetlerinde başarılı işlere imza atılacağı sağlık camiası tarafından belirtilirken Dr. Akhan’ın İl Sağlık Müdürlüğü’ne de birçok hizmette katkı sağlayacağı dile getiriliyor.
SON ATAMA İLE BAŞKANLARIN ATAMASI TAMAMLANDI
Kamu Hastaneler Başkanlığı Mehmet Gündoğan, Halk Sağlığı Başkanlığı’na Levent Sağlam, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı’na Vecdi Yıldız, Suriye Görev Gücü Başkanlığı’na Kemal Ürkmez, Destek Hizmetleri Başkanlığı’na Hasan Tiryakioğlu, Personel Hizmetleri Başkanlığı’na Yemluha Coşkun atanmıştı. Sağlık Bakanlığı tarafından son olarak Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı’na Mehmet Akhan’ın ataması onaylanarak ÇKYS’ye girildi.
ŞAHİNBEY SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE ÖZDEMİR ATANDI
Şahinbey İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne Dr. Erdal Özdemir atandı. Dr. Erdal Özdemir, daha önce geçici olarak ilçe sağlık müdürlüğü görevinde de bulunmuştu. Şimdi ise asaleten atanmış oldu.
ERSİN ARSLAN’A BAŞHEKİM YARDIMCISI ATANDI
Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı’na Kulak Burun Boğaz Uzman Dr. Secaattin Gülşen atandı. Bu hastaneye başhekimliğine ise önümüzdeki günlerde sürpriz bir atamanın yapılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.