GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ'NİN KADERİ NEDEN KARA? BİTMEYEN ŞEHİR HASTANESİ

GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ'NİN KADERİ NEDEN KARA?  BİTMEYEN ŞEHİR HASTANESİ
GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ'NİN KADERİ NEDEN KARA? BİTMEYEN ŞEHİR HASTANESİ

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yapımı 11 yıldan bu yana "Yılan hikayesine" dönerken, Gaziantep'te Şehir Hastanesi ilk gündeme geldiğinde "TRT'nin eski arazisi" düşünüldüğünü ve 3 yıl sonra tekrarda şu an yapımı devam eden, bir türlü bitirilemeyen ve kendisiyle başlayan tüm hastaneler hizmete girerken, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin vatandaşlar tarafından yeni bir ad takılarak, "Kaderi kara şehir hastanesi" diye konuştukları belirtildi.
ORTAKLAR BİRBİRİNE GİRDİ
Gaziantep'teki şehir hastanesinin yerli ve yabancı ortakları birbirlerine girmesi nedeniyle inşaat tekrar dururken ve gidişle hastanenin ancak büyük ihtimalle 2023'te bitirilmesinin de mucize olacağı öne sürüldü.
ŞEHİR HASTANESİNİN ÖZELLİKLERİ NE?
Tamamlandığında sadece kente değil bölgeye de sağlık hizmeti verecek olan Gaziantep Şehir Hastanesi, bin 875 yatak kapasitesine sahip olacak. Hastane kampüsünde branşlara göre 7 hastane yer alacak. Bu binaların ana hastane binası, yüksek güvenlikli adli psikiyatri binası, teknik hizmetler binası, fizik tedavi ve rehabilitasyon binası, 3 bin 82 araç kapasiteli açık ve kapalı otopark ile İl Sağlık Müdürlüğü binasının da kampüs içerisinde yer alması bekleniyor. Hastane içerisinde ise 60 tane ameliyathane, 277 yataklı yoğun bakım ünitesi ve 475 polikliniğin hizmet vermesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.