NENAD MARKOVİC : DERS ALMALIYIZ

NENAD MARKOVİC : DERS ALMALIYIZ
NENAD MARKOVİC : DERS ALMALIYIZ

Gaziantep Basketbol takımı antrenörü Markovic, "Beşiktaş karşılaşması bizim için ders almamız gereken bir maç olarak geride kaldı. Play-off istiyorsak takım olarak bu haftaki basketbolu bir kenara bırakmalıyız. En azından bu kadar basit top kayıpları yapmamalıyız. Önümüze bakacağız. Kendimize yakışan oyun sistemini her maça yaymalıyız” dedi.

INGBasketbolSüper Ligi'nin 22. haftasında konuk ettiğiBeşiktaş Icrypex'e 84-77 yenilen Empera HalıGaziantepBasketbol'un başantrenörü Nenad Markovic, "Play-off istiyorsak takım olarak bu haftaki basketbolu bir kenara bırakmalıyız." dedi.

KAZANMAYI HAK ETTİK
Markovic, Beşiktaş'ın maçı kazanmayı hak eden bir oyun anlayışıyla mücadele ettiğini söyledi.
Önemli bir karşılaşmada kendilerinin ise çok da göze hoş gelen bir oyun ortaya koyamadığını aktaran Markovic, "Savunma yapamadık, ribauntalamadık. Savunmada ve hücumda kendimiz gibi oynamadık. Yani rakip galibiyeti sonuna kadar hak etti. Aksi sonuç tamamen rakip için şanssızlık olurdu." diye konuştu.
"Beşiktaş karşılaşması bizim için ders almamız gereken bir maç olarak geride kaldı." diyen Markovic, "Play-off istiyorsak takım olarak bu haftaki basketbolu bir kenara bırakmalıyız. En azından bu kadar basit top kayıpları yapmamalıyız. Önümüze bakacağız. Kendimize yakışan oyun sistemini her maça yaymalıyız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.