Hafele Concept ile Benzersiz Kapı Kolları

Hafele Concept ile Benzersiz Kapı Kolları
Hafele Concept ile Benzersiz Kapı Kolları

Bazen siz farketmeseniz de evinizin en sık temas edilen yüzeyleri kapı kolları olabilir. Gözün alıştığı fakat dışarıdan bir gözün rahatlıkla fark edebileceği kapı kolu detayları, aslında evin içinde var olan ve dikkat edilmesi gereken noktalardan biridir. Kapı kolları, farklı renk ve model seçenekleri ile karşınıza çıkar. Klasik kapı kolları, modern kapı kolları, neoklasik kapı kolları veya zamansız kapı kolları arasından dilediğinizi evinizde uygulamanız mümkündür.

Tüm konutlar ve projeler için uygun olan kapı kolları, ev konseptinizde belirleyici faktörlerden biridir. Tüm eşyaların ve mobilyaların içerisinde bütünlüğe destek olan parçalardan biri olarak göze çarpar. Sık kullanılması, aslında kapı kollarının ne kadar önemli olduğunun bir kanıtıdır. Bu nedenle kapı kulpları en iyi şekilde dizayn edilmeli ve stil doğrultusunda seçim yapılmalıdır. Farklı stillerde ve renklerde bulabileceğiniz yenilikçi kapı kolları sayesinde evinize uygun bir seçim yapmanız çok daha kolay olacaktır.

Hafele Concept, kapı kolları koleksiyonu ve benzersiz kapı kulpu modelleri ile 11 farklı renkte alternatif sunuyor. Çağdaş ve modern çizgilerin ötesinde tasarımlara ulaşabileceğiniz gibi klasik modeller ve renklerle de dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Ev veya ofislerde tercih edilen zamansız kapı kolları çeşitleri de seçim yapabileceğiniz bir diğer alternatif konumunda yer alır. Daha şık ve benzersiz kapı kolları için ideal bir yapı sunar.

Hafele Concept’in benzersiz renk ve model seçenekleri sayesinde kapı kolları artık sorun olmaktan çıkıyor. Profesyonel kapı kolu donanımları ve koleksiyonu ile farklı renk alternatiflerinde çağdaş ve yenilikçi modeller sunuyor. Tasarım ödüllerine sahip kapı kolları, en iyi el işçiliği ile özenle ortaya çıkıyor. 100 bin açılım testi ve yangın dayanım sertifikasına sahip olması ise Hafele Concept’in bir diğer yönünü ön plana çıkarıyor. Şüphe duymadan tercih edebileceğiniz şık, estetik ve dayanıklı kapı kolları koleksiyonunu mutlaka inceleyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.