MAXİM’E TEKLİF YOK!

MAXİM’E TEKLİF YOK!
MAXİM’E TEKLİF YOK!

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da başkan Mehmet Büyükekşi, Çaykur Rizespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Yeni teknik direktörleriyle, hedeflerine kilitlendiklerini ifade eden Büyükekşi, Süper Lig'i ilk 5 sıra içerisinde bitirip Avrupa kupalarına gitmek istediklerini belirtti. Ayrıca Başkan, son dönemde takımdan ayrılacağı konuşulan Alexandru Maxim ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Yeni teknik direktör Ricardo Sa Pinto ile anlaştıklarını ifade eden Gaziantep FK başkanı Mehmet Büyükekşi, hedeflerinin genç oyunculara yönelmek olduğunu söyledi.

Yeni teknik direktörleriyle hedefleri ne?
Başkan Büyükekşi "10 gün önce teknik direktörümüzle yollarımızı ayırmıştık. Bir hedef koyduk. İlk 5 içinde ligin sonunu görebilmekti. Yeni hocamız takımın durumunu bilerek bizimle anlaştı. Önemli başarılar elde etmiş bir hoca ila anlaştık. Hedefimiz genç oyunculara yönelmek. Önümüzdeki yıllarda yabancı sayısında farklı gelişmeler var. Altyapıya önem vermek ve akademi kurmak istiyoruz. Takımın bir sistemi var. Bir yandan başarılı olacağız bir yandan da yeni yetenekler keşfedeceğiz, şans vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK transfer yapacak mı?
Devre arası transfer dönemiyle ilgili de konuşan Büyükekşi, takıma yeni transferlerin olacağını ifade etti.
Büyükekşi "Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Bu zamana kadar teknik ekibimiz ve futbolcularımız şu ana kadar iyi gitti. Bundan sonra da kazanmak istiyoruz. Futbolcularımız çaba içinde olacak. 1-2 futbolcu transferi yapmamız gerekebilir. Hocamızla oturacağız. Eğer ihtiyaç varsa ona göre hareket edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Şampiyonluk hedefleri var mı?
Gaziantep FK'nın ligde yeni bir takım olduğunu dile getiren Büyükekşi "Biz yeni bir takımız. Bu yıl Süper Lig'de 2. yılımız. Şampiyonluk için altyapı ve şartların olması lazım. Buna daha vaktimiz var. Önce hedefimiz Avrupa kupalarına gidebilmek. Onu başarmak istiyoruz, sonra adım adım gideceğiz." ifadelerinde bulundu.

Maxim'e Beşiktaş veya Trabzonspor'dan teklif var mı?
Son dönemde takımdan ayrılacağı konuşulan Alexandru Maxim ile ilgili ise Büyükekşi "Belli oranda bir yol aldık. Futbolcularımıza teklif yok. Olsa bile biz takımı bozmak istemiyoruz. Sezon sonunda tekrar bakacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.