RIDVAN DİLMEN : Bu teknik direktörle mümkün değil

RIDVAN DİLMEN : Bu teknik direktörle mümkün değil
RIDVAN DİLMEN : Bu teknik direktörle mümkün değil

Rıdvan Dilmen'den Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Sumudica ile ilgili flaş yorum! NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında konuşan Dilmen, 'Sumudica, yaptığı açıklamalardan sonra gönderilmeli' dedi. İşte tüm detaylar ve Sumudica'nın o açıklamaları...

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, 'Sumudica ile yollar ayrılmalı' dedi.
NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında spor gündemini değerlendiren Dilmen, ''Ben Sumudica’yı beğenen biriyim. Belli bir sistemle oynatmaya çalışıyor takımlarını. Demeci enteresan geldi. Bu demeç ‘Beni gönderin, ben Romanya’yı özledim’ demek'' şeklinde konuştu.
Tecrübeli spor yorumcusu, Rumen teknik adamın gönderilmesi gerektiğini şu sözlerle ifade etti:
''Bugün tüm takıma salladığı için, tüm takımı yollayamayacağına göre teşekkür etmekte fayda var . Bu takımla bu teknik direktörün bu söylemlerden sonra birlikte olması mümkün değil''

Sumudica neler söyledi?
Süper Lig’in 27. haftasında ağırladığı Demir Grup Sivasspor ile golsüz berabere kalan Çaykur Rizespor’un galibiyet özlemi 7 maça çıktı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Sumudica, “Sadece bir soru sormak istiyorum. Tomas iyi hoca değil. Ünal Karaman iyi hoca değil. İsmail Kartal iyi hoca değil. Sumudica iyi hoca değil. O zaman hangi hoca gelmeli? Ben futbol için çalışıyorum, ama burada yapamadım. Kontratım var, eğer benimle mutlu değillerse oturup konuşup anlatırız. Buraya Jose Mourinho gelse başarılı olamaz. Bir tane başarılı dripling yapamadı futbolcularımız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.