Sumudica ilk maçında kızardı, uğurlu montu da işe yaramadı

Sumudica ilk maçında kızardı, uğurlu montu da işe yaramadı
Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan Rizespor'un başında ilk maçına çıkan Marius Sumudica, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek tribüne gönderildi.

Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi.
Konuk ekipte yeni teknik direktör Marius Șumudica, karşılaşmanın 71. dakikasında yeni takımının başında ilk maçında ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla tribüne gönderildi.

Bu sezon 3. defa
Bu kırmızı kart, Rumen teknik adamın bu sezon gördüğü 3. kırmızı kart oldu.
Sumudica Gaziantep’in başındayken ligin 4. haftasında oynadıkları ve 1-1 sona eren Trabzonspor maçı ile 10. haftadaki 2-2 sonuçlanan Yeni Malatya maçında da kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı.

Totem bu kez işlemedi
Marius Sumudica, Gaziantep’in başında totem yaparken giydiği montu Rizespor ile ilk maçında da tercih etti. Ligin ilk yarısında Gaziantep’i çalıştırırken Fenerbahçe maçında siyah mont giyen Rumen çalıştırıcı, Kasımpaşa ve Alanyaspor karşılaşmalarında da bu montu tercih etti. Sumudica totem yaptığı için siyah montunu bu 3 maçta da giydi ve takımı 3 karşılaşmayı kazandı.
Ancak bu totem Fenerbahçe maçında işlemedi ve Rizespor karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Daha önce kazandığı 3 maçta takımının başında 90 dakika yer alan Sumudica, bu mücadelenin 71. dakikasında kırmızı kart görerek tribüne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.