PİNTO İLE BASTOS KARŞI KARŞIYA

PİNTO İLE BASTOS KARŞI KARŞIYA
PİNTO İLE BASTOS KARŞI KARŞIYA

Fellipe Bastos, Vasco da Gama'da forma giydiği dönemde Gaziantep FK'nin şimdiki teknik direktörü Ricardo Sa Pinto ile yaşadığı tartışmayı anlattı.

Marius Sumudica ile yolların olaylı bir şekilde ayrılmasından sonra Gaziantep FK'nin başına geçen Ricardo Sa Pinto hakkında gündeme bomba gibi düşen bir itiraf geldi.

FELLİPE BASTOS KONUŞTU
Brezilyalı futbolcu Fellipe Bastos, Globo Esporte'ye verdiği röportajda Vasco da Gama'da forma giydiği dönemde Portekizli teknik adamla yaşadığı sert tartışmayı anlattı.
Koronavirüse yakalandığı için 3 Aralık 2020 tarihinde Defensa y Justicia ile oynadıkları Copa Sudamericana maçı için gittiği Sao Januario Stadyumu'na güvenlik görevlileri tarafından alınmayan 31 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, bu olayla ilgili ertesi gün yaptıkları görüşmede Sa Pinto'nun kendisine bağırdığını söylerken şu ifadeleri kullandı:
"Beni konuşmak için ofisine çağırdı. Bana 'Seni istediğim maçta oynatmayabileceğimi biliyorsun.' dedi. Ben de 'Elbette. Hoca ve seçecek olan kişi sizsiniz. Bu kabul etmek zorunda olduğumuz bir durum.' şeklinde bir yanıt verdim. Sonrasında heyecanlandı ve 'Bana saygı duymak zorundasın.' diye bağırdı. Bunun üzerine 'Size antrenör olarak saygı duyuyorum ama yüksek sesle konuşmak zorunda değilsin. Odada sadece ikimiz varız ve konuşuyoruz.' dedim.

BABAM DEĞİLSİNİZ
Sözünü dinlemem gerektiğini söyleyince 'Yasağı koyanın siz olup olmadığını bilmiyorum. Ancak olanlar bence çok tuhaftı. Arjantin'de özgürdüm ama yedi gün sonra Brezilya'da oynamama izin verilmedi. Yine de bunu kabul edip etmemek bana kalmış bir şey.' dedim.Sonrasında çıldırdı ve bağırmaya başladı. Parmağını bana doğru sallayınca 'Beyefendi size teknik direktör olarak saygı duyuyorum ama babam değilsiniz ve benimle bu şekilde konuşamazsınız. Düşük sesle ve normal bir şekilde konuşun.' dedim. Birbirimize karşı yükseldik. Odadan çıkarken bana 'Takımdan ayrı çalışacaksın.' dedi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.