Binomo nedir ve Türkiye’de nasıl kullanılır?

Binomo nedir ve Türkiye’de nasıl kullanılır?
Binomo nedir ve Türkiye’de nasıl kullanılır?

Binomo nedir ve güvenilir bir platformda nasıl ticaret yapılır? Binomo ek gelir elde etmek için nasıl kullanılır? Binomo mobil uygulaması nedir ve nasıl indirilir? Oturum açma ve giriş yapma, demo hesapta pratik yapma, para çekme ve ticaret platformunun diğer yararları bu değerlendirme yazısında.

Online ticaretin ne olduğunu biliyor musunuz? Daha önce hiç duymadıysanız online ticareti Binomo sayesinde öğrenmek sizin için güzel bir fırsat. Binomo en popüler online ticaret platformlarından biridir ve Türkiye’de de güvenle kullanılabilir. Binomo sayesinde sitede size sunulan para birimleri, emtialar ve diğer varlıklar üzerinden ticaret yaparak kendinize bir ek gelir kapısı oluşturabilirsiniz. Nasıl olduğunu merak ediyorsanız ticaret platformunun değerlendirmesini yaptığımız yazımızı okumaya devam edin.

Binomo nedir ve güvenilir midir?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Binomo bir online ticaret sitesidir. Sitede hesap türüne bağlı olarak size sunulan 40’tan fazla yatırım aracı arasından seçtiğiniz bir varlığın belirlediğiniz süre içinde değer kazanıp kaybedeceğine dair bir tahmin yaparsınız. Eğer tahmininiz doğru çıkarsa başarılı bir işlem yapmış olursunuz ve ek kazanç sağlarsınız.

Tahmininiz doğru çıktığı takdirde paranızın hesabınıza yatmasında ve banka hesabınıza yatırılmasında hiçbir sorun çıkmaz. Binomo %100 güvenilir bir platformdur. Şirket, 2018 yılından beri Uluslararası Finans Komisyonu’nun “A” kategorisinden bir üyesidir. Bu en prestijli kategoridir ve bu ünvana sahip olarak Binomo, yüksek kalite standartlara olan bağlılığını ve müşterilerinin rahatını önemsediğini taahhüt etmiş oluyor. Online ticaret platformu ayrıca Türkiye dahil 130’dan fazla ülkede de yasal olarak hizmet veriyor.

Binomo Türkiye Kullanıcılarının Yorumları

Binomo’nun Türkiye’de birçok kullanıcısı var. Siteyi daha iyi anlamanız için onlardan gelen birkaç yorumu araştırıp sizin için bir araya topladık:

Klyopa: “Kesinlikle gerekmedikçe risk almayı sevmiyorum ve asla büyük riskler almıyorum. Stratejinin doğru olduğundan emin olmak için yapmanız gereken tek şey, bir demo hesabı kullanarak onu pratikte test etmek.”

Fortovii: “Binomo'da sadece bir ay sonra ilk başarılı işlemimi yaptım. Ama sonra çok daha sık yapmaya başladım.”

Miss M.: “Kullanıcı dostu bir platform. Binomo, işlem yaprken kullanıcılarına gerçekten yardımcı olan iyi bir işlem terminali.”

Rick S.: “Platform elbette ticaret için çok uygun, Binomo'da işlem yaparken bir şamdan grafiği kullanıyorum.”

Siteye Kaydolma ve Giriş

Binomo web sitesi ve uygulaması kullanıcı dostudur. 18 yaşını doldurmuş herkes kolayca kayıt olup giriş yapabilir. Kayıt olmak için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir:

https://binomo.com/ sitesine gidin.Sağ üst köşedeki “Oturum aç” butonuna tıklayın.Facebook veya Google hesabınızla kaydolmak istiyorsanız ikisinden birini seçin.E-posta adresiniz ile kaydolmak istiyorsanız emailinizi yazın.Bir şifre belirleyin.Hesabınızda kullanmak istediğiniz para birimini seçin (unutmayın, hesap oluştururken seçtiğiniz para birimini daha sonra değiştiremezsiniz!)Müşteri Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası’nı iyice okuyup anladığınızdan emin olun, ardından kutucuğu işaretleyin.“Hesap oluştur” düğmesine tıklayın.

Artık Binomo’ya üye oldunuz. Giriş yapmak için yine Binomo web sitesine girin ve “Oturum aç” düğmesine tıklayın.

Hesap Türleri

Binomo hiç tecrübesizden tutun da profesyonel tüccarlara kadar her çeşit müşterisini düşünerek farklı hesap türleri oluşturmuştur. Her hesap türünün sunduğu farklı imkanlar ve farklı kayıt koşulları vardır.

Standart Hesap - Bu hesaba $10, €10 veya ₺80 ile kaydolabilirsiniz. Hesabın özellikleri:

40’tan fazla yatırım aracı bulunur.Para çekme talebi 3 günde işleme alınır (veya bazı durumlarda daha uzun).%100’e varan depozito bonusları.Turnuvalara katılma fırsatı.

Gold Hesap - Bu $500, €500 veya ₺4000 'dan başlayan kümülatif bir hesaptır. Hesabın özellikleri:

50’den fazla yatırım aracı bulunur.Para çekme talebi 24 saatte işleme alınır (süre, ödeme türüne göre değişiklik gösterebilir). Bazı ödeme seçenekleri ile çekilmesi yine de 3 güne kadar sürebilmektedir.%150’ye varan depozito bonusları.Turnuvalara katılma fırsatı.Kazançsız yatırımlarda %5 para iadesi.Sigorta.

VIP Hesap - Bu $1000, €1000 veya ₺8000 'dan başlayan kümülatif bir hesaptır. Hesabın özellikleri:

60’dan fazla yatırım aracı bulunur.Para çekme talebi birkaç saatte işleme alınır (süre, ödeme türüne göre değişiklik gösterebilir). Bazı ödeme seçenekleri ile çekilmesi yine de 3 güne kadar sürebilmektedir.%200’e varan depozito bonusları.VIP turnuvalara katılma fırsatı.Kazançsız yatırımlarda %10 para iadesi.Sigorta.Risksiz ticaret (işlemden önce yatırımı sigortalama isteğinizi yöneticinize bildirmelisiniz).

Demo Hesap

Binomo demo hesap her bir müşteri üye olduğu anda ücretsiz verilen bir hesaptır. Demo hesap yeni başlayanların sistemi öğrenmesi ve online ticareti anlaması için tasarlanmıştır. Demo hesaplara Binomo tarafından $1000 sanal para yatırılır. Bu sanal paralar yalnızca pratik yapma amaçlı kullanılabilir, gerçek değildir. Demo hesapta gerçek para ile işlem yapılmaz. Yeteneklerini geliştiren tüccarlar demo hesabın ardından yukarıda özelliklerini saydığımız bir hesap türüne sahip olduklarında gerçek para ile ticaret yapmaya başlayabilirler.

Bonuslar

Binomo’dan ek kazanç elde etme konusunda bonuslar ekstra bir destektir. Binomo'nun sağladığı farklı bonus türleri vardır. Bunlardan ilki no deposit bonus. Bunu bir hoşgeldin hediyesi olarak düşünebilirsiniz (bonus kodu). Standart, Gold veya VIP hesap açtığınızda size Binomo no deposit bonus hediye edilir. Ayrıca yatırımsız bonus şu şekillerde sağlanır Gold ve Vip müşteriler için kişisel yönetici tarafından (bireysel teklifler olarak). Bunun haricinde hesabınıza yeniden para yatırdığınızda hesap türüne bağlı olarak Binomo’nun sağladığı başka bonuslar da vardır.

Binomo Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Binomo’da size sunulan varlıklardan birini seçmeniz gerekir. Diyelim ki altın ile ticaret yapmaya karar verdiniz. Sırada seçmeniz gereken şey süredir. Kaç saniye, dakika veya saat için bir öngörüde bulunmak istiyorsunuz? Bunu da seçtikten sonra, seçtiğiniz süre içinde altının değer mi kaybedeceğini yoksa değer mi kazanacağını tahmin etmeniz beklenir.

Yeşil buton, seçtiğiniz varlığın değer kazanacağı yönünde tahmin yapmanızı sağlar. Kırmızı butona tıklarsanız da varlığın değer kaybedeceğine dair bir tahmin yapmış olursunuz.Kalan süre dolduğunda eğer öngörünüz doğru ise kazançlı bir işlem yaparsınız. Yanlış ise kaybedersiniz ve yatırdığınız miktar hesabınızdan eksilir.

Depozito Yatırma ve Para Çekme

Depozito yüklemek için:

Hesabınıza giriş yaptığınızda ana sayfada sağ üst köşede sarı bir “Para ekle” butonu göreceksiniz.“Para ekle” butonuna tıklayın.Ödeme yöntemi seçin.Yüklemek istediğiniz miktarı girin.“Para yatır” butonuna tıklayın.

Binomo para çekimi işlemi için “Kasiyer” bölümüne giderek para çekme talebinde bulunabilirsiniz. Binomo para çekimi için yine ana sayfadaki “Para ekle” butonuna tıklamanız gerekmektedir. Ardından “Para çekme” seçeneğine tıklayın. Çekeceğiniz para miktarı ve ödeme yöntemi bilgilerini girdikten sonra sorunsuz bir şekilde Binomo’dan para çekme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Dikkat! Hangi yöntemle para yatırdıysanız, para çekme işlemini de ancak o yöntemle gerçekleştirebilirsiniz.

Mobil Uygulamayı İndirme

Binomo mobile, tüccarların diledikleri yerde diledikleri zaman online ticaret yapmalarına olanak sağlar. Android cihazlar kullanıyorsanız Binomo mobil uygulamasını Google Play Store’dan tablet veya telefonunuza indirebilirsiniz. Play Store’dan uygulamayı edinmekte sorun yaşıyorsanız Binomo mobile apk’yı bu linkten indirebilirsiniz: https://binomo.com/tr/promo/android/

iOS cihazlar kullananlar için ise App Store’da yasal Binomo uygulaması mevcut. Herhangi bir uygulamayı indirdiğiniz gibi Binomo’yu da cihazlarınıza indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sonuç

Ek gelir elde etmek isteyenler için bir yol olan online ticaret, Binomo sayesinde daha geniş kitlelere ulaşıyor. Siz de sitedeki ticaret stratejilerini çalışabilir, ücretsiz eğitim materyallerinden faydalanabilir ve demo hesap ile ticaret yeteneklerinizi artırabilirsiniz. “Binomo’dan para kazanmak kolay mıdır?” diye soracak olursanız cevabımız: hayır. Ama sabırla ticaret yeteneklerinizi geliştirirseniz bu platformdan ek bir kazanç sağlayabilirsiniz. Binomo size çok büyük paralar kazanmayı vaat etmez. Ayrıca, her ticaretle alakalı işlemde olduğu gibi online ticarette de yatırdığınız depozitonun hepsini ya da bir kısmını kaybetme riskiniz olduğunu unutmayın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.