Burun Dolgusu Nedir?

Burun Dolgusu Nedir?
Burun dolgusu yaptırmak isteyen kişilerin öncelikle güvenilir bir doktora görünerek yüzünü inceletmesi ve kendisine en uygun olan şeklin önerilmesini istemesi gerekir.

Burnun daha dik ve toplu bir görüntüye sahip olması için gerçekleştirilen burun dolgusu fiyatları incelendiğinde aslında pek de fahiş fiyatlara sahip olmadığı görülecektir. Zira son zamanlarda burnunda eğrilik olan veyahut da yüz şekline göre burnunun daha güzel görünmesini sağlayan kişiler burun dolgusunu oldukça fazla tercih ederler.

Tabii ki burun dolgusu keyfi olarak sırf görünüşü güzelleştirmek amacıyla yapılan bir işlem olduğu gibi, aynı zamanda mecburiyetten dolayı tedavi yöntemi olarak da kullanılabilir. Burnum uç kısmına dolgu uygulanarak biraz dikleştirmesi havaya kaldırılarak ona hafif oval ve dik bir görüntü verilmesi demektir.

Burun Dolgusu Kimlere Uygulanır

Burun dolgusu denildiği vakitte sadece estetik ve güzellik için yapılan bir ameliyat akla gelmemelidir. Zira kişinin kendi görüntüsünü kabullenerek o şekilde yaşamasının her zaman daha doğru olduğunu söylemek gerekir. Fakat eğer sağlık açısından veyahut da görüntünün bozukluğu açısından psikolojik sorunları baş göstermiş ise o zaman estetik ameliyat mecburi bir yöntem haline gelebilir.

Burun dolgusu da yüze uygun bir biçim verilecek şekilde burnun daha düz ve kalkık bir hale getirilmesini isteyen kişilere uygulandığı gibi aynı zamanda burun kemiği yamuk olanlar, burnunda et olanlar veya burnumda çıkıntı, kemer veya kırıklık bulunan kişiler için de bir düzeltme işlemi olarak gerçekleştirilebilir. Burun dolgusu fiyatları ise kişiye uygulanacak işleme göre ve doktorun emeğine, tecrübesine göre değişiklik gösterecektir.

Burun Dolgusu Avantajları Nelerdir

Burun dolgusu yaptırmak isteyen kişilerin öncelikle güvenilir bir doktora görünerek yüzünü inceletmesi ve kendisine en uygun olan şeklin önerilmesini istemesi gerekir. Zira estetik ameliyatı yapılacak olan kişiler öncelikle burnun yüze orantısı veya kendi şekli, göze ve dudaklara karşı yapısını da ele aldıktan sonra uygun bir karar verecektir.

Bütün bunlara dikkat edildikten sonra burun dolgusu yapılırsa en büyük avantajı daha güzel ve çekici bir görüntüye sahip olmaktır. Aynı zamanda eğer kişi rahatsızlıktan dolayı burun dolgusu gerçekleştiriyor ve burnunda düzeltme meydana geliyorsa o zaman sağlığı da düzenleyerek daha rahat nefes almasını da sağlayacaktır.

Göz Altı Işık Dolgusu Nasıl Uygulanır

Estetik ve cilt bakım işlemlerinden bir tanesi olan gözaltı ışık dolgusu da kişiden kişiye farklılık göstererek uygulanan bir yöntemdir. Bazı kişiler yüzünün daha aydınlık ve parlak görünmesini sağlamak amacıyla bu işleme başvururlarken, bazı kişiler ise gözaltındaki morlukların ve kırışıklıkların giderilmesini amaçlayabilir. Bu sebeple göz altı ışık dolgusu fiyatları da yapılacak işleme göre ve kişiye göre farklılık arz edecektir. Gözaltı ışık dolgusu hyaluronik asitin enjeksiyon sayesinde kemiğe uygulanması ile gerçekleştirilir. Diğer işlemlere nazaran daha az uğraştıran ve pratik bir yöntemdir.

Göz Altı Işık Dolgusu Fiyatları

Göz altındaki morluklar için çok etkili olmadığı düşünülse de aslında olumlu etkiye sahiptir. Aynı zamanda göz kenarlarındaki kaz ayakları denilen kırışıklıklar ve göz altındaki deride bulunan kırışıklıkları da giderici bir tedavi ve bakım yöntemidir. Herkeste uygulanacak olan seans farklı olabileceği için göz altı ışık dolgusu fiyatları da değişken olacak ve bu sebeple önceden bilgi alarak araştırma yapılması daha doğru olacaktır.

Dudak Dolgusu Nedir

Dudakların daha bombeli yani dolgulu görünmesini ve aynı zamanda içerisindeki dolgu sayesinde daha parlak ve pürüzsüz bir yapıya sahip olan işleme dudak dolgusu adı verilir. Sadece kadınlarda değil erkeklerde de kullanılan bir yöntemdir. Dudak içlerine enjekte edilen dolguların geçici olduğu da bilinmelidir.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır

Dudak dolgusu ameliyatsız ve dikişsiz bir işlem olduğu için gayet pratiktir. 15 dakika kadar süren bu işlem dudak bölgesine anestezi uygulanarak uyuşturulduktan sonra ince uçlu iğneler ile gerçekleştirilir. Dudak dolgusu fiyatları kişinin dolgu isteme seviyesine göre ya da hizmet veren hastaneye göre değişir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.