Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları
Alından ayağa, istenmeyen tüylerin bulunduğu her alanda şişli lazer epilasyon tercih edilebilir.

Oldukça rahat bir şekilde ve uzmanlar tarafından yapılan lazer epilasyon sisteminde, her bölgeye özel uygulama yapılabiliyor. Erkeklerde daha çok yüz, ense, kemer bölgesi ve şort altı tercih edilirken, kadınlarda daha çok kol, koltuk altı, bacak ve genital bölge tercih ediliyor. Kıl kökleri daha yoğun ve siyah olan kişilerde daha etkili sonuçlara ulaşılmasını sağlayan şişli lazer epilasyon sayesinde sizler de ideal fiyatlar kapsamında istenmeyen tüylere uzun vadeli olarak veda edebilirsiniz. Her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih edilen Şişli lazer epilasyon istenmeyen tüylerin kalıcı olarak uzaklaştırılması işlemidir.

Baby Face Beauty Nedir?

Bebeksi bir cilde sahip olmak herkesin en çok istediği durumlar arasında yer alıyor. Bebeksi, yumuşak, pürüzsüz, temiz ve pırıldayan bir cilt için uygulanan işlem ise baby face beauty işlemidir. Alanında uzman estetisyenler tarafından uygulanan bu işlem ile kısa sürede verimli olarak bebeksi bir cilde kavuşmak mümkündür. Baby face beauty işleminde kullanılan tüm cihazlar, tüm kozmetik ürünleri ve tüm teknikler Sağlık Bakanlığı tarafından onay almış olan tekniklerdir. Kullanım izni alındıktan sonra ve tüm denemeleri de onaylandıktan sonra işlemler hastalar üzerinde de yapılmaya devam eder.

Baby Face Beauty Nasıl Uygulanır?

Özel teknikleri, özel ürünleri ve özel cihazları kullanılarak uygulanan baby face beauty işlemi sonucunda oldukça güzel görünen bir cilde sahip olmak mümkündür. Bu işlem esnasında ciltte bulunan ölü hücreler, siyah noktalar ve yağ bezeleri kısa sürede ciltten atılır. Vakumlama ve buharlama işlemi ile cilt derinlemesine temizlenmiş olur. Gözenekleri açılan ve nefes almaya başlayan cilde nem oranı ve C vitamini gibi cildin ihtiyaç duyduğu bileşenler nüfuz edilir. Böylece cilt birkaç seans sonrasında kendine gelmeye başlar ve oldukça bebeksi görünen bir yüzey oluşur.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Alından ayağa, istenmeyen tüylerin bulunduğu her alanda şişli lazer epilasyon tercih edilebilir. Kullanımı oldukça uzun vadeli olan ve buz lazer ya da iğneli lazer olarak yapılan bir işlemdir. Kıl kökü muayenesinde sonra, en uygun tekniğe karar verilerek uygulama aşamasına geçiş yapılır. Kıl köklerini gören cihazlarla, köklere ışın atımı yapılır. Atılan ışınların gücü sayesinde kıl kökleri patlar ve zamanla zayıflayarak dökülmelere başlar. Böylece istenmeyen tüylerden uzun vadeli olarak kurtulabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Buz başlıklı cihazla uygulanan buz lazer ve iğneli başlıkla uygulanan iğneli lazer iki türde karşınıza çıkıyor. Kıl kökü muayenesine bağlı olarak yapılan işlemlerin tam anlamıyla sonuç vermesi için en az 8-10 seanslık paketlerin açılması gerekiyor. Böylece hem erkekler için hem kadınlar için 8 ya da 10 seans sonrasında istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulma başlıyor. İlk 3 seanstan itibaren başarılı sonuçlar elde edilmeye başlıyor ve özellikle de kılların yoğunluğundaki azalma gözle görülür şekilde fark ediliyor.

Bölgesel İncelme Nedir?

Birçok diyet programına ve spor programına bağlı kalmanıza rağmen kilo vermekte zorlanıyor ve bölgesel incelme başaramıyorsanız, uzman estetisyenlerden yardım alabilirsiniz. Bel bölgesinden baden bölgesine, bacak bölgesinden diz arkasına, kol bölgesinden karın bölgesine varana kadar, yağlanmaları ortadan kaldıran bölgesel incelme işlemi yapılır.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel olarak yağlarından kurtulmak isteyenler bu işlemden faydalanarak kısa sürede istedikleri fit görünüme kavuşabilirler. Oldukça kaliteli bir şekilde yapılan ve her bütçeye uygun fiyatlarla çeşitli paketler oluşturulan bölgesel incelme işlemiyle hem fit görünüme kavuşacak hem de sağlığınızın eskisinden daha iyi olduğunu kavrayacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.