OLAY SPOR DUYURDU, O SÖZLEŞME İMZALIYOR

OLAY SPOR DUYURDU, O SÖZLEŞME İMZALIYOR
OLAY SPOR DUYURDU, O SÖZLEŞME İMZALIYOR

Gaziantep Futbol Kulübü’nün sözleşmesini feshettiği Marius Sumudica’nın Çaykur Rizespor ile anlaştığını OLAY SPOR saatler önce duyurdu. Kırmızı-Siyahlı takımın Çarşamba günü karşılaşacağı Çaykur Rizespor ile anlaşan Sumudica’nın bu maçta sahada olup olmayacağı merak ediliyor.

Süper Lig'in 19'uncu haftasında deplasmanda öne geçtiği karşılaşmada Yeni Malatyaspor'a mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Stjepan Tomas ile yollar ayrıldı. Karadeniz ekibi, teknik direktörlük için Marius Sumudica ile anlaşmaya vardı.
Süper Lig'de oynadığı son 5 maçında 3 beraberlik, 2 de mağlubiyet alan, Türkiye Kupası'nda ise Beşiktaş'a elenen Rizespor'da teknik direktör Tomas görevden alındı. Rize ekibi, teknik direktör arayışlarına hemen başlarken, geçen haftalarda Gaziantep FK ile yollarını ayıran Sumudica ile görüşüldü. Rumen teknik adam ile prensip anlaşmasına varan Karadeniz ekibi, Sumudica'yı Rize'ye davet etti.
Bugün ya da yarın Rize'ye gidecek olan Sumudica'nın son görüşmelerin ardından mavi-yeşilli ekiple 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

RİZESPOR, GAZİANTEP FK İLE KARŞILAŞACAK
Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor, 20 Ocak Çarşamba günü Gaziantep FK ile karşılaşacak. Rize'de oynanacak maçta teknik direktör Sumudica'nın takımın başında sahaya çıkma ihtimali bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.