Sumudica şov bitti, tek zaferi zoom'dan!

Sumudica şov bitti, tek zaferi zoom'dan!
Sumudica şov bitti, tek zaferi zoom'dan!

Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, sahasında Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı ve teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde henüz kazanamadı. Rumen teknik adam, burada olduğu gibi Çaykur Rizespor’da işinden çok konuşmalarıyla gündeme gelirken adeta, “Beni kovun” dercesine açıklama yaptı.

Özellikle Gaziantep FK'daki başarısı, yaptığı şovlar ve sık sık gördüğü kartlarla öne çıkan Marius Sumudica, Çaykur Rizespor'da henüz galibiyetle tanışamadı.

"Mourinho gelse başarılı olacağını düşünmüyorum"
Son olarak dün kendi evinde Demir Grup Sivasspor ile 0-0 berabere kalan Sumudica, kendisine yönelik eleştirilere yanıt verirken, "Benim kontratım var. Oyuncularım, yönetim, taraftar benden memnun değilse otururuz konuşuruz. Buraya yarın Mourinho gelse başarılı olacağını düşünmüyorum. Bir tane başarılı dripling yapamadı oyuncularım. Kaleye bir tane şutumuz yok" dedi.

Eski takımını zoom'dan mat etti!
Çaykur Rizespor ile anlaşan Rumen teknik adam, resmi olarak takımın başına geçmese de, Karadeniz ekibinin Gaziantep FK'yı 3-0 yendiği maçın taktiğini kendisinin internet üzerinden zoom yayınıyla verdiğini söyledi.
Sumudica, "Yeni oyuncularımla zoom üzerinden 2 kez görüştüm. Onlarla konuştum ve konuştuğum her şeyi başardılar" diye konuşmuştu.
Rize, Başakşehir deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönerken de Sumudica takımın başında değildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.