Spor Muhabirleri paintball oynadı

Spor Muhabirleri paintball oynadı
Spor Muhabirleri paintball oynadı

Gaziantep’te görev alan spor muhabirleri Şehitkamil Belediyesi’nin organizasyonu ile Paintball oynayarak stres attılar. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun bir araya geldiği spor muhabirleri, gönüllerinde eğlendiler.

Dülükbaba Tabiat Parkı içerisinde yer alan ve yüzlerce gencin gençlik kampında kampa katılıp eğlendiği Paintbaal sahasında bu kez spor muhabirleri sahaya indi. Muhabirler gönüllerinde eğlenirken kendilerine ise Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Spor Koordinatörü Metin Alati ve Şehitkamil Belediyesi Basın Yayın Müdürü Aydın Sert eşlik etti.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Özellikle doğa kampımızda, öncelikle öğrencilerimizi, daha sonra anneler ile çocuklar, şu anda ise spor muhabiri kardeşlerimiz ile beraberiz. İnşallah bundan sonraki süreçte de tüm basın camiasındaki kardeşlerimizi, ajanstaki kardeşlerimizi burada ağırlamak istiyoruz. Tabi yoğun bir dönemden geçiyoruz. Yaklaşık bir yıldır pandemi sürecinde hepimiz kapalı mekanlarda sıkıldık., insanlar enerjisini deşarj edemedi. Böyle bir etkinlik ile başlayalım dedik. Bugün basın mensubu kardeşlerimiz ile beraber takımlar oluşturuldu. Tabi masa başında kulüpler hakkında yorum yapmak güzeldi. Bugün kendileri hakkında yorum yapılacak. Ondan sonra göreceğiz, masa başında durma ile sahada olmak neymiş. Tabi bu işin esprisi, güzel bir gün geçirmelerini temenni ediyorum. Hoş geldiler, şeref verdiler. Bundan sonraki süreçte de mümkün olduğu kadar burayı 365 gün kullanmaya gayret gösteriyoruz. Bir müddet sonra anne-çocuk ile birlikte baba-çocukları getirmeye başlayacağız. Resmi kurumlarımızdan yöneticilerimizle burada olacağız. Amacımız iş hayatının yanı sıra sosyal etkinlikleri de arttırmak, insanlarımızı daha rahat bir ortamda kendilerini ifade edebilecek, rahatlata bilecek ortamları sunmak. Ben şu anda mücadele edecek her iki takımada başarılar diliyorum, kazanan Gaziantep olsun diyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.