Gaziantep FK düşme potasından nasıl çıktı?

Gaziantep FK düşme potasından nasıl çıktı?
Ligin son iki maçını kazanan Gaziantep Futbol Kulübü, aldığı bu galibiyetlerle ligde düşme potasının içerisinden çıktı. Sumudica’nın gelişinden sonra umutlanan Gaziantep FK’da şimdiki hedef Başakşehir maçından üç puanla dönerek seri elde etmek.

Gaziantep Futbol Kulübü, Marius Sumudica'nın teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından üst üste 2 galibiyet alarak en alt sıradan kurtuldu. Düşme potasının üzerinde kendine yer edinen Kırmızı-Siyahlı takımın bu sezonki hedefi ilk 10 arasında yer bulmak.

GÜNEŞ İLE KAZANAMADI
Trendyol Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü, Marius Sumudica'nın teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından yükselişe geçti. Erdal Güneş yönetiminde ligin ilk 4 haftasında sırasıyla Fenerbahçe (2-1), Sivasspor (3-1), Konyaspor (2-0) ve Galatasaray (3-0) maçlarından mağlubiyetle ayrılan Gaziantep FK, genç çalıştırıcı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Sumudica ile kazanmaya başlayan Gaziantep Futbol Kulübü, İstanbulspor’u 2-0 ve Samsunspor’u 2-1 mağlup ederek son iki maçından 6 puan alıp düşme potasının üzerinde yer buldu.


İSTANBUL’DA SERİ PEŞİNDE
6 puanla rahat bir nefes alan Gaziantep Futbol Kulübü’nün şimdiki hedefi Başakşehir deplasmanından üç puanla ayrılmak olacak. Marius Sumudica yönetiminde kendine gelen Gaziantep ekibi, adete küllerinden doğarken, gelecek haftaların merak uyandıran takımlar arasına girdi. Gaziantep FK, ligin 8. haftasında deplasmanda Başakşehir'e konuk olduktan sonra 9. haftada sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar, 9. haftada ise zorlu Beşiktaş deplasmanına gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.