EXXEN SPOR CANLI MAÇ İZLE ŞİFRESİZ ÜCRETSİZ | Manchester United 1 -1 Galatasaray maçı canlı takip et!

EXXEN SPOR CANLI MAÇ İZLE ŞİFRESİZ ÜCRETSİZ | Manchester United 1 -1 Galatasaray maçı canlı takip et!
UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester United-Galatasaray Exxen canlı maç linki, Manchester United-Galatasaray maçı canlı yayın linki, GS Manchester United maçı Exxen maç izleme linki, Manchester United-Galatasaray Şampiyonlar Ligi Exxen izle, Manchester United-Galatasaray maçı reklamsız canlı yayın izle, 03.10.23 Manchester United-Galatasaray maçı izle, Exxen Manchester United-Galatasaray canlı izlemek için aramalar google'da artıyor.

Manchester United-Galatasaray Exxen yayını UEFA Sampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Manchester United-Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tiklayarak Exxen'e abone olmalisiniz. Bu link üzerinden ye olarak maclari canli olarak seyredebilirsiniz. Iste maçtan son dakika gelismeleri..

Sanchez'in uzun topunda ayakta kalan Wilfried Zaha şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve eşitliği yakaladık.
23'

GOL Wilfried Zaha.
21'

Manchester United yine etkili geldi. Kontra atağa çıkan United'da Hojlund savunma arkasına koşu yaptı ancak Muslera tehlikeyi sezdi ve erkenden çıkıp topa müdahale etti.
20'

Manchester United sol kanattan Rashord ile geldi ancak Rashford'un ortasında Muslera çıktı ve topu aldı.
19'

Manchester United sağ kanattan atağa çıkmak istedi ancak Hannibal Mejbri yerde kaldı hakem faulü verdi.
18'

Kontra atağa çıkan Manchester United'da sağ kanattan Rashford topu içeriye çevirdi ve Rasmus Hojlund altı pasın içinden topu ağlara yolladı.
17'

Maalesef top ağlarımızda Rasmus Hojlund.
16'

Manchester United sağ kanattan gelmek istedi ancak Angelino araya girdi ve topu Galatasaray'a kazandırdı.
15'

Kerem Aktürkoğlu sol kanattan kontra atağa çıkmak istedi ancak Lindelof araya girdi ve topu taca yolladı.
14'

Manchester United sol kanattan Hannibal Mejbri ile geldi ancak Davinson Sanchez araya girdi ve topu kornere yolladı.
13'

Galatasaray kendi yarı sahasında hazırlık pasları yapıyor.
12'

Galatasaray sol kanattan Zaha ile çıkmak istedi ancak Dalot'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem serbest vuruşu verdi.
11'

Manchester United kendi yarı sahasında hazırlık pası yapıyor.
10'

Galatasaray sağ kanattan gelmek istedi ancak Tete topun kontrolünü sağlayamadı ve top auta çıktı.
9'

Galatasaray etkili geldi. Kerem Aktürkoğlu korner sonrasında topu 60 metre sürdü ancak şutu çekemeden Dalot araya girdi ve topu taca yolladı.
8'

Manchester United sağ kanattan Dalot ile geldi ancak Angelino araya girdi ve topu kornere yolladı.
7'

Manchester United sol kanattan gelmek istedi ancak Casemiro'nun pasında Tete araya girdi ve top taca çıktı.
6'

Galatasaray sağ kanattan atağa çıkmak istedi ancak Kaan Ayhan'ın pasında Amrabat araya girdi ve topu takımına kazandırdı.
5'

Manchester United hızlı çıkmak istedi ancak orta sahada Torreira araya girdi ve topu Galatasaray'a kazandırdı.
4'

Galatasaray sol kanattan gelmek istedi ancak Angelino'nun pası Kerem için hızlı Dalot araya girip topu aldı.
3'

Galatasaray kendi yarı sahasında hazırlık pasları yapıyor.
2'

Manchester United etkili geldi. Sol kanattan atağa çıkan Hojlund'un pasında Fernandes istediği gibi vuramadı ve top auta çıktı.
1'

Maça Galatasaray'ın vuruşuyla başlandı. Başarılar Galatasaray.
M.Ö.

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Boey, Davinson, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Zaha, Icardi.
M.Ö.

Manchester United'ın ilk 11'i: Onana, Dalot, Varane, Lindelof, Amrabat, Casemiro, Mount, Fernandes, Hannibal, Rashford, Hojlund.
M.Ö.

"Cimbom" söz konusu maçlarda 3 galibiyet, 8 beraberlik alırken, 10 yenilgi gördü.
M.Ö.

Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa kupaları tarihinde İngiliz temsilcileriyle ise 21 kez karşı karşıya geldi. İlk olarak 1978-1979 sezonunda West Bromwich Albion ile karşılaşan Galatasaray, sonrasında Manchester United, Chelsea, Leeds United, Arsenal ve Liverpool ile mücadele etti.
M.Ö.

Tarihinde UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa zaferleri bulunan Galatasaray, tüm kulvarlarda 309 müsabakada 111 galibiyet, 83 beraberlik ve 115 mağlubiyet yaşadı.
M.Ö.

Türkiye'nin uluslararası arenadaki en başarılı futbol takımı olarak dikkati çeken sarı-kırmızılılar, Avrupa kupalarında 309 kez mücadele etti.
M.Ö.

Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçında Manchester United'a konuk olacak Galatasaray, İngiliz takımlarına karşı deplasmandaki ilk galibiyetini almak için mücadele edecek.
M.Ö.

Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag'la yaşadığı gerilimin ardından kadro dışı bırakılan Jadon Sancho'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Lisandro Martinez, Luke Shaw, Tyrell Malacia ve Aaron Wan-Bissaka, forma giyemeyecek. Bir süredir kadro dışında olan Anthony'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.
M.Ö.

Galatasaray'da Hakim Ziyech ve Kazımcan Karataş maç kadrosunda yer almıyor. Ayrıca UEFA kadrosunda yer almayan Halil Dervişoğlu ile Eyüp Aydın da bu maçta forma giyemeyecek.
M.Ö.

A Grubu'nun ilk haftasında Almanya'nın Bayern Münih takımına konuk olan Manchester United ise sahadan 4-3 mağlup ayrıldı.
M.Ö.

Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı konuk eden sarı-kırmızılı ekip, 2-0 geri düştüğü mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, sıkıntılı bir süreçten geçen rakibini mağlup ederek ilk galibiyetini almak istiyor.
M.Ö.

Old Trafford Stadı'nda yapılacak maç, TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabaka, Exxen'den yayımlanacak. Karşılaşmayı Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak'ın yardımcılıklarını Branislav Hancko ve Jan Pozor üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.
M.Ö.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçında Galatasaray, İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.