Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesinden gurur veren başarı

Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesinden gurur veren başarı
Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programları Mesleki Yeterlilik Kurumu Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi program akreditasyonuna sahip TYÇ'nin ilgili seviyesine yerleştirilmiştir.

Gaziantep Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Çetin, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesinin, ülkemizdeki tüm diploma, belge ve sertifikalar arasından kalite güvencesi sağlanmış olanları Türkiye Yeterlilikler veri tabanı gibi araçlar vasıtasıyla tutarlı ve anlaşılır bir sistemle yeniden tanımlamayı, seviyelendirmeyi ve böylece hareketliliği temin etmeyi amaçladığını söyledi.

Prof. Dr. Çetin, “Programlarımız, TYÇ kapsamında geliştirilen Türkiye Yeterlilikler Veri Tabanı (http://portal.tyc.gov.tr) aracılığıyla yerli ve yabancı kamuoyunun erişimine sunulmuştur. Bu kapsamda, TYÇ'ye yerleştirilen İngilizce Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programlarımızın diploma ekleri, transkript ve mezuniyet belgeleri üzerinde TYÇ Logosu kullanılabilecektir. Fakültemizin İngilizce Öğretmenliği ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programlarımızın yerli ve yabancı akademik alanda tanınırlığının artmasında, Mesleki Yeterlilikler Çerçevesinde yeterlilikler seviyesinde değerlendirmesi bizleri gururlandırmıştır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.