"Dünyaca Ünlü Doktor Mehmet Öz'ün Özel Hayattaki Büyük Mutluluğu: Oğlu Evlendi!"

"Dünyaca Ünlü Doktor Mehmet Öz'ün Özel Hayattaki Büyük Mutluluğu: Oğlu Evlendi!"
Ünlü doktor Mehmet Öz oğlunun evliliğiyle mutluluk yaşarken, bu özel günü nasıl değerlendirdi? Peki, Mehmet Öz'ün hayatındaki "en iyi karar" neydi?

  Dünyanın dört bir yanında tanınan Türk doktor Mehmet Öz, mesleki başarılarının yanı sıra bu kez kendi özel hayatındaki bir mutlulukla gündemde. Tek oğlu Oliver, hayatının aşkıyla evlenerek ailesini sevince boğdu.

Mehmet Öz'ün Gönül Dolusu Paylaşımı

Oğlunun büyük günü

Mehmet Öz'ün oğlu Oliver, " hayallerimdeki sevgili" olarak tanımladığı Katie Ballentine Flinn ile geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen törende dünya evine girdi. Aile ve yakın dostların katıldığı bu mutlu gün, hem Öz ailesi için hem de tüm sevenleri için unutulmaz bir anı olarak kaydedildi.

Sosyal medya paylaşımıyla duyuru

Doktor Mehmet Öz, bu özel günü takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, "Oğlum Oliver bu hafta sonu evlendi" mesajıyla mutluluğunu dile getirdi. Bu paylaşım kısa süre içerisinde takipçilerinden binlerce tebrik ve beğeni aldı.

 Mehmet Öz'ün kendi mutlu evliliği

Ünlü doktor, oğlunun bu mutlu gününde kendi evliliğine de değindi. Yıllardır eşi Lisa ile mutlu bir beraberlik sürdüren Mehmet Öz, onunla evlenmeyi "hayatında verdiği en iyi karar" olarak tanımladı. Bu samimi ifade, onun ailesine olan derin bağını ve değerlerini bir kez daha ortaya koydu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.