Üç Kız Kardeş'e Yıldız İsmin Katılımıyla Yeniden Canlanma Zamanı!

Üç Kız Kardeş'e Yıldız İsmin Katılımıyla Yeniden Canlanma Zamanı!
Üç Kız Kardeş dizisi reyting sıkıntısı yaşarken, Türk sinemasının yıldızı Aydan Şener sahnede! Ama bu adım reytingleri kurtarabilecek mi? İşte detaylar:

Kanal D'nin sevilen dizisi "Üç Kız Kardeş", reytinglerde yaşadığı düşüşü durdurmak ve hikayeye yeni bir soluk getirmek için büyük bir adım attı. Diziye Aydan Şener gibi Türk sinemasının önde gelen oyuncularından birisinin katılması, izleyicinin ilgisini yeniden kazanma umudunu arttırıyor.

Aydan Şener Farkı

Yeniden dizi

macerası

Uzun bir aradan sonra geçen sezon "Yürek Çıkmazı" dizisinde izleyiciyle buluşan Aydan Şener, "Üç Kız Kardeş" dizisiyle tekrar ekran karşısında. Şener, dizi içerisinde Müjgan karakteriyle izleyiciye hitap edecek.

Karakterin hikayesi

1981 Türkiye Güzeli olan Aydan Şener, dizide de gençlik yıllarında Türkiye güzeli seçilen bir karakteri, Müjgan Varnalı'yı canlandırıyor. Müjgan, oğlu için Ayvalık'a taşınan bir anne olarak karşımıza çıkacak. Asil, zarif ve başarılı bir kadın olan Müjgan, genç yaşta evlilik yaptıktan yıllar sonra oğluyla yeni bir hayat kurma amacında.

“1970 Türkiye güzeli. Bugün ellili yaşlarında. Güzelliğinden zerre kaybetmemiş, asaleti ve zarafetiyle görenleri kendine hayran bırakan bir kadın.”

Samimi ve sıcak aile öyküsüyle izleyicinin gönlünde taht kuran "Üç Kız Kardeş", Aydan Şener'in katılımıyla yeniden parlamaya hazır mı? Bu sorunun yanıtını almak için her Salı akşamı Kanal D'de ekrana kilitlenmek gerekecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.