Kuruluş Osman, Uluslararası Şovuyla 5. Sezona Hazır!

Kuruluş Osman, Uluslararası Şovuyla 5. Sezona Hazır!
"Kuruluş Osman" yeni sezona nasıl bir giriş yapacak? 13 dilde yayınlanan fragmanla uluslararası ilgiyi üzerine çekerken, yeni hikayesi ve oyuncu kadrosuyla nasıl bir sürpriz yapacak?

Reyting rekortmeni "Kuruluş Osman" dizisi, beşinci sezonu için geri sayıma başladı. Yenilenen hikayesi, genişletilen oyuncu kadrosu ve uluslararası hedefleriyle 4 Ekim'de ekranlarda olacak.

Uluslararası Başarıya Doğru

Dilde fragman başarısı

İlk tanıtım fragmanı 13 farklı dilde yayınlanarak, kısa sürede milyonlarca izleyiciye ulaştı. Yapımcı Bozdağ Film ve yayıncı atv'nin, dizinin yurt dışındaki başarısını göz önünde bulundurarak yaptığı bu stratejik hamle, dizinin uluslararası alandaki popülerliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Sosyal medyanın gündeminde

Tanıtım fragmanı, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. 13 dildeki yayınlanma başarısının yanı sıra, "Haydi bakalım! Ruhumuz kıyama kalksın!” sloganıyla dikkat çeken tanıtım, Twitter üzerinde de büyük ilgi gördü.

Yeniliklerle Dolu Bir Sezon

Yepyeni Karakterler ve Hikayeler

Osman Bey'in oğulları, Orhan Bey ve Alaeddin Bey, Yunus Emre karakterleri ve diziye yeni katılan diğer oyuncularla sezon boyunca izleyenleri büyülemeye devam edecek. Buna ek olarak, dizideki yürek burkan sahneler, aksiyon dolu anlar ve görkemli kadrajlar, beşinci sezonun kalitesini ve heyecanını ortaya koyuyor.

Anadolu'da yeni bir dönem

Anadolu'da kudretli beylerin, kurulacak devlet için verdikleri mücadele, beşinci sezonun ana temasını oluşturacak. Bu sezon, yeni dekorlar, sürpriz karakterler ve başarılı oyuncularla Kuruluş Osman, reytinglerde yine zirveye oynamaya hazırlanıyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.