Elif'in Yüzü Neredeyse Farklı Olacaktı: Kurtlar Vadisi'nin Bilinmeyen Sırrı!

Elif'in Yüzü Neredeyse Farklı Olacaktı: Kurtlar Vadisi'nin Bilinmeyen Sırrı!
Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakteri Elif'in ilk canlandırıcısının kim olacağı konusunda yıllar sonra bir sır perdesi aralandı. Özgü Namal'dan önce asıl teklifin başka bir isme gittiği öğrenildi. İşte haberin detayları:

Ünlü televizyon sunucusu Oylum Talu, katıldığı bir programda ilginç bir anısını paylaştı. Kurtlar Vadisi'nin senaristlerinin diziyi yazma sürecinde kendisine Elif rolü teklifinde bulunduğunu açıkladı. Ancak o dönemde gazetecilik kariyerine odaklanmış Oylum Talu, bu büyük teklifi geri çevirmişti.

"Geçenlerde Bahadır Özdener programa geldiğinden anlatmıştı. O yüzden rahatlıkla anlatacağım. Onlar Kurtlar Vadisi'ni ilk yazmaya başladığında o dönem bana bir telefon geldi. Normalde söylemiyorum hangi dizilerden teklif geldiğini. Elif rolü için bana teklif gelmişti."

Teklifi Reddetmenin Ardından Duyduğu Pişmanlık

Talu, bu sıra dışı teklifi geri çevirme nedenini gazetecilik kariyerine olan ilgisi olarak belirtti. Ancak, dizinin büyük başarısını gördükten sonra bu kararı nedeniyle duyduğu pişmanlığı saklamadı.
"Dizinin yapımcısı Osman Sınav ile görüşmeye gittik. Ben gazeteci olacağım diyerek teklifi reddettim. Sonra çok pişman oldum."
Kurtlar Vadisi, Türk televizyon tarihine damgasını vuran bir yapım olarak hafızalarda kalmıştır. Oylum Talu'nun bu itirafı, dizinin kulissinde yaşanan ilginç olayları bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.