Gaziantep OSB'nin Dev Projesi Faaaliyete Geçti! Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Bağlantı Yolu faaliyete geçti.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyoluna bağlayan OSB- Otoyol Bağlantı Yolu faaliyete geçti. Sanayicilerden tam not alan bağlantı yolu ile hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlanacağını söyleyen Gaziantep OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, OSB’nin projelerle büyümeye devam edeceğini söyledi.

Gaziantep OSB’nin Çılgın Projeleri arasında yer alan projelerden bir tanesi daha hayata geçirildi. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ni, doğrudan TAG Otoyolu’na bağlayan OSB-Otoyol Bağlantı Yolu Projesi, geçtiğimiz hafta tamamlandı. İş dünyasından tam not alan proje ile OSB’den Otoyola direk bağlantı sağlandı.


TASARRUF SAĞLAYACAK

Gazetemize konuşan Gaziantep OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, GAOSB’ye dair vizyon projeleri oluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Şimşek, ‘’Gaziantep OSB-Otoyol Bağlantı Yolu Projesi, büyük bir öneme sahip. Sanayici, zaman kaybetmeden ürünlerini yüklüyor, tırlar şehri trafiğine girmeden ve zaman kaybetmeden Otoyola bağlanarak kısa süre içerisinde hedefine ulaşıyor. Bağlantı yolu bir hafta önce tamamlandı. Bu süreçte sanayicilerimizden olumlu geri dönüşler aldık. Hem zaman hem de yakıt tasarrufu sağlayan bağlantı yolu sayesinde, kent trafiği de rahatlamış oldu.’’

OSB TÜNELİ İLE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK

Açıklamalarını sürdüren Şimşek, ‘’Öte yandan kent trafiğine nefes aldıracak olan 2 milyar TL maliyetli Çevreyolu- OSB-Otoyol Tüneli Projesi’nde de çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Tünel Projesinin de hayata geçirilmesi ile birlikte kent merkezinden OSB’ye, OSB’den ise Otoyola direk bağlantı sağlanmış olacak. Projelerimizin hayata geçirilmesinde bizler büyük destek sunan Önceki dönem Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekillerimiz, Bakanlarımıza teşekkür ederiz’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum