Dilan Polat'a Eşi Engin Polat Uçak Aldı mı? Engin Polat'tan Uçak Açıklaması

Ünlü çift Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın sosyal medyada lüks hayatlarını paylaşmaları ve özel anlarını takipçileriyle paylaşmaları oldukça yaygın. Sosyal Medyada paylaştıkları uçaklı evlilik yıl dönümü videosu adeta viral oldu' Sosyal medya fenomeni ve iş insan Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'tan uçak açıklması

Gercekgundem.com'da yer alan haber göre, Sosyal medyadan yaşadıkları lüks hayatı paylaşan Dilan Polat ve eşi Engin Polat sıklıkla gündeme geliyor. Evlilik yıldönümü için Engin Polat'ın yaptığı sürpriz sosyal medyada epey ses getirdi.

UÇAK İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI
Polat ailesinin zenginliklerinin kaynağı bilinmezken, Dilan Polat güzellik merkezleri olduğunu ve eşinin ticaretle uğraştığını ileri sürmüştü.

Önceki gün çocuklarının Ferrari araca binmek istemediğiyle ilgili haberlere konu olan çift bugün de "Engin Polat eşi Dilan Polat'a uçak aldı" haberleriyle gündeme geldi.


Ancak özel uçak ve jet fiyatlarını bilen sosyal medya kullanıcıları paranın kaynağını sorgulamaya başladı. Kısa sürede gündem olan konuya tanınmış isimler ve gazeteciler de dahil olunca Polat ailesinden kısa sürede yalanlama geldi.

"UÇAĞI ALMADIK, KİRALADIK"
Konuyla ilgili açıklama yapan Engin Polat, kalabalık bir işletmenin havuzunun başında çektiği bir video ile uçak almadıklarını, sadece kiraladıklarını açıkladı.

Evlilik yıldönümünde "uçak aldı" iddiası

Sosyal medya üzerinden evlilik yıldönümleri için eşiyle özel uçakla seyahate çıkan Engin Polat bazı haber siteleri tarafından "Uçak aldı" açıklamalarına yanıt getirdi. Uçak almadığını evlilik yıldönümleri için kiraladığını sözlerine ekleyen Engin Polat çıkan haberlerin yanlış olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.