Ebru Gündeş, Reza Zarrab'ı tamamen silecek

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'ı tamamen silecek
Ünlü sanatçı Ebru Gündeş eski eşi ve kızı Alara'nın babası Reza Zarrab internet beraber olan fotoğrafları için harekete geçti. Beraber çekilen fotoğraflardan rahatsız olan sanatçı kaldırılması için gerekli girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı Ebru Gündeş olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Reza Zarrab ile olan fotoğraflarını internetten kaldırmak için harekete geçtiği iddia edildi. Eski eşiyle olan fotoğraflardan rahatsız olan ünlü sanatçı Ebru Gündeş biran önce fotoğrafların kaldırılması için talimat verdiği belirtildi. Eski eşiyle boşandıktan sonra da bir çok kez davalık olan sanatçı bu kararı almasında en büyük nedenin kendisi ile yapılan haberlerde ikili resimlerin kullanılması olarak gösterildi.


Ebru Gündeş’in kendisine velayet davası açan eski eşi Reza Zarrab’ın kızları Alara’yla kişisel ilişkisinin kaldırılması için karşı dava açmıştı. “Velayetin değiştirilmesi” davasının yeni duruşması Beykoz Adliyesi 2. Mahkemesi’nde görülmüş gizlilik kararı olan dava ertelenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.