SASA Bedelsiz Sermaye Artırımı Yapacak...SPK Onay Verdi

SASA Bedelsiz Sermaye Artırımı Yapacak...SPK Onay Verdi
Gaziantep Merkezli Erdemoğlu Holdinge Ait SASA Bedelsiz Sermaye Artırımı Yapacak

SPK Onay Verdi: SASA Bedelsiz Sermaye Artırımı Yapacak
Birkaç yıldır sergilediği performans ile küçük, orta ve büyük ölçekli yatırımcıların dikkatini çeken ve ilgi odağı bir hisse senedi olan SASA bu sefer de bedelsiz sermaye artırımı ile yatırım dünyasına ses getirdi.

Bölünme kararı ile SPK’ya başvuran SASA kısa süre içerisinde onay almayı başardı. Bu başvuru sonrasında SASAS hisseleri %130 oranında bölünmeye gidecek. Bu da demek oluyor ki 100 lot SASA hissesi olan bir yatırımcının bedelsiz sermaye artırımı sonrasında 230 lotluk SASA hissesi olacak.

SASA tarafından alınan bu bölünme kararı SPK tarafından onaylandığı için yatırımcılar önümüzdeki günlerde bölünme tarihinin açıklanmasını bekliyor. KAP üzerinden açıklama yapması beklenen şirketin birkaç gün içerisinde detayları yatırımcılar ile paylaşması bekleniyor.

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamada SASA hissesi olup bedelsiz sermaye artırımına katılacak kişilerin herhangi bir işlem yapmalarına gerek kalmadığına yönelik bilgi verildi. Bölünme işlemi gerçekleştikten sonra elde edilen SASA hisseleri doğrudan banka hesaplarına ya da aracı kurum hesaplarına yansıtılacak ve SASA hisseleri düzeltilmiş işlemden fiyat görecek. Yatırımcılar bölünme işleminden sonra hesaplarını kontrol ederek yatırımlarını kolaylıkla takip edebilir.

Not: BU HABER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.