Gaziantep FK, Pepe Habib Gueye transfer etmek istiyor

Gaziantep FK, Pepe Habib Gueye transfer etmek istiyor
Forvet ve sağ bek bölgesindeki eksikliği gidermek adına büyük bir çaba içerisinde olan Gaziantep FK belirlediği oyunculara resmi teklifleri yapıyor.

Forvet ve sağ bek bölgesindeki eksikliği gidermek adına büyük bir çaba içerisinde olan  Gaziantep FK belirlediği oyunculara resmi teklifleri yapıyor. Forvet hattında Koita’nın sağlık kontrolünden geçememesi sebebiyle vazgeçen ve alternatif olarak Belçika’da Kortjik forması giyen Pepe Gueye’ye resmi teklif yapan Gaziantep FK’dan bir resmi teklifte Kolombiyalı forvet Brayan Riascos’a yapıldı.

Pepe Gueye ile Brayan Ricascos ikilisinden en az birini bitirmek için harekete geçen kırmızı siyahlılar Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımında forma giyen ve geçtiğimiz sezonu Portekiz'in Maritimo takımında kiralık olarak geçiren Riascos'u kadroya katmak için girişimleri hızlandırdı. 28 yaşındaki Kolombiyalı forvet için sıkı bir pazarlığa girişen Gaziantep FK'nın şu ana kadar görüşmelerde olumlu yol aldığı ve Pepe Gueye, Ricascos ikilisinden birinin aksilik olmaması durumunda kırmızı siyahlı takıma yakın olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.