GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ'NÜN " BİR VOLKAN'A İHTİYACI VAR" GAZİANTEP FK VE HATAYSPOR ...

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ'NÜN " BİR VOLKAN'A İHTİYACI VAR" GAZİANTEP FK VE HATAYSPOR ...
Gaziantep Fk lig ekiplerinden 6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından ligden çekilme kararı alan Gaziantep Futbol Kulübü ve Hatayspor yeni sezon hazırlıklarına kaldıkları yerden devam ediyorlar.

AYNI KADER FARKLI SONUÇLAR!
Depremden etkilenen 2 kulüp arasındaki farklar ise dikkat çekiyor. Bir yandan İtalya'da hazırlıklarına devam eden ve dünya devi Napoli ile hazırlık maçı oynayan Hatayspor diğer tarafta hazırlıklarına Bolu'da başlayıp Riva Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezinde devam eden İstanbulspor, Orenburg ve Gostavari ile hazırlık maçı oynayan Gaziantep Futbol Kulübü var. İki takımında deprem bölgesinde yer almasına rağmen geçirdikleri kamp süreçleri taraftarların dikkatini çekti.


GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ'NÜN " BİR VOLKAN'A İHTİYACI VAR"


Yaşanan deprem felaketinin ardından büyük bir kahramanlık örneği gösteren Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel takımının deprem felaketini atlatmasındaki en büyük rol modellerden birisi oldu. Deprem yaşandığı zaman bütün oyuncularını can güvelikleri için özel uçakla şehir dışına çıkaran Volkan Demirel daha sonrasında ise Hatay'a geri dönerek hem şehrin hem de kulübünün yanında oldu. Deprem sürecinde göstermiş olduğu örnek mücadele ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazana Volkan Demirel şimdi ise takımının Süper Lig'de başarılı olması için yoğun uğraşlar veriyor.


HATAYSPOR İTALYA'DA KAMP YAPIYOR!


Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdüren Hatayspor antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor. Hatayspor adına bir diğer dikkat çeken etken ise geçtiğimiz sezon İtalya Ligi Şampiyonu olan Napoli ile hazırlık maçı oynaması oldu. Hazırlık maçında karşı karşıya gelen Napoli-Hatayspor karşılaşması ise 4-0'lık Napoli üstünlüğü ile sonuçlandı.


GAZİANTEP FK  KAMPINA RİVA'DA DEVAM EDİYOR!

Yeni sezonda Süper Lig'de kaldığı yerden boy gösterecek olan Gaziantep Futbol Kulübü Bolu Kampı bittikten sonra hazırlıklarına Riva'da devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.