Gaziantep'te Fabrikaları yakacaklardı! Gaziantep'te fabrikaların yoğun olarak bulunduğu noktada örtü yangını çıkaran şahıs kameraya anbean yakalandı

Gaziantep Asayiş Haberleri: Gaziantep'te otluk alanı ateşe vererek örtü yangınına neden olan 3 şahıstan 1'i hakkında yasal işlem başlatıldı. Şüpheli şahsın, otluk alanı yakma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Türkiye genelinde pek çok noktada orman yangınlarıyla mücadele edilirken, Gaziantep'te fabrikaların yoğun olarak bulunduğu bir noktada yol kenarındaki otluk alanları ateşe verdiği iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheli şahısların, otluk alanı yakma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden otluk alanı yaktığı belirlenen C.Y. hakkında yasal işlem başlatıldı.


Emniyetten konu ile ilgili açıklama
Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Şüpheli şahısların, otluk alanı yakma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yürütülen çalışmalarda 25.07.2023 tarihinde 4. Organize Sanayi Bölgesi otoban kenarında meydana gelen örtü yangını olayının şüphelisi 3 şahıs yakalanmış, yangını çıkardığı tespit edilen C.Y. isimli şüpheli hakkında Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması suçundan yasal işlem başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.