2023 Güncel Altın Fiyatları Ne Kadar?

2023 Güncel Altın Fiyatları Ne Kadar?

Yarım Altın Fiyatları Ne Kadar?

Bugün itibariyle Yarım Altın alış fiyatı 5.238,72 TL, satış fiyatı ise 5.371,83 TL olarak belirlenmiştir. Son güncelleme tarihi 14 Temmuz 2023 - 23:59'dur ve bu verilere göre 1 Yarım Altın'ın değeri 5.371,83 Türk Lirasıdır. Yarım Altın fiyatlarıyla ilgili en son gelişmeleri ve haberleri Para Durumu servisinden takip edebilirsiniz.

Tam Altın Fiyatları Ne Kadar?

Tam Altın, genellikle Ata Lirası olarak da bilinir ve Cumhuriyet Altını ile sıkça karşılaştırılır. Bu benzerlikleri nedeniyle, Tam Altın ile Cumhuriyet Altını sıklıkla birbirine karıştırılır. Ancak, her iki altın türü aslında farklı özelliklere sahiptir ve yatırım yaparken bu farkları bilmek önemlidir. Tam Altın, Cumhuriyet Altını gibi neredeyse aynı değere sahip olsa da, her iki altın arasındaki fiyat farkı zaman zaman önemli olabilir. Dolayısıyla, "Tam Altın bugün ne kadar?" veya "Tam Altın'ın bugünkü fiyatı kaç TL?" gibi sorular, yatırımcıların sıklıkla merak ettiği konular arasında yer alır.

Tam Altının güncel fiyatı 10.510,29 TL iken satış fiyatı ise 10.710,81 TL'dir ve en son 14 Temmuz 2023 tarihinde güncellenmiştir. Bu verilere göre, 1 adet Tam Altın 10.710,81 Türk Lirası değerindedir. Tam Altın fiyatlarındaki son gelişmeleri ve haberleri takip etmek için Para Durumu servisini kullanabilirsiniz. Ayrıca, Tam Altın'ın güncel değerini merak ediyorsanız yukarıdaki alana istediğiniz rakamı girerek kolayca öğrenebilirsiniz.

Cumhuriyet Altın Fiyatları Ne Kadar?

Bugün, anlık serbest piyasa fiyatlarına göre Cumhuriyet altını fiyatı alış için 10.599,00 TL, satış fiyatı ise 10.843,00 TL olarak belirlenmiştir.

Altın Fiyatları Hakkında Tüm Detayları paradurumu.com’dan takip edebilirsiniz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.