Gaziantep'te toplu taşımaya ZAM YAĞMURU! GAZİANTEP'TE BU YIL 2. ZAMDAN SONRA! TAM BİLET 13 TL olacak....

Gaziantep'te toplu taşımaya ZAM YAĞMURU! GAZİANTEP'TE BU YIL 2. ZAMDAN SONRA! TAM BİLET 13 TL olacak....
Gaziantep'te 7 Temmuz'da toplu taşımaya gelen Zam sonrası Gaziantrep'te Tam Kart: 9,80 TL., Öğrenci. 5,00 TL 'ydi! Geçtiğimiz günlerde 'ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ (ÖTV) zammıyla, akaryakıt fiyatlarının adeta tavan yapması üzerine; Birçok ilde toplu taşıma ücretlerine zam gelecek iddiası yok artık dedirtti... Gaziantep'te Toplu Ulaşıma Binme maliyeti 13 TL. olacak mı?

Geçtiğimiz günlerde akaryakıt fiyatlarının 34-35 TL'yi görmesi sonucunda fiyata isyan eden  otobüs şöförleri toplu ulaşım ücretlerine zam yapılmasını istediler. Kazandıkları ücretin yeterli olmamasından dolayı şikayette bulunan şöförlerin akaryakıta gelen son zamlardan sonra toplu taşıma ücretlerine tekrardan zam istedikleri öğrenildi. 


İL İL TOPLU ULAŞIMA ZAM HABERLERİ GELİYOR!

Akaryakıt fiyatlarına gelen rekor zammın ardına yurdun dört bir yanından toplu ulaşıma zam haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak başkent Ankara'da ücretlerin artması diğer illeride tetikleyecek gibi duruyor. Gaziantep'te ise kısa bir süre önce gelen toplu ulaşım zammının tekrar gündeme gelebileceği ifade edildi. 

GAZİANTEP TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ NE KADAR?

Firmalar iflas edecek
Tam Kart: 9,80 TL
 Öğrenci. 5,00 TL 

GAZİANTEP'TE TOLU ULAŞIMA YÜZ 25'LİK BİR ZAM DAHA BEKLENİYOR
Gaziantep Minibüsçüler Odası, 6 Temmuz'da Toplu Ulaşıma yapılan zammın ardından, dün gece itibriyle akaryakıta ÖTV zammının 6 lira olarak yapılmasının ardından, zam talep edeceklerini bu koşullarda ve bu tarifelerde vatandaşlara hizmet veremeyecek konuma geldiklerini belirttiler... 6 Temmuz'da Gaziantep'te Toplu Ulaşıma yapılan yüzde 41'lik  zammın artık hiçbir anlamı kalmadığını belirten Gaziantep Minibüsçüler Odası, üzülerek zam talebi'nde bulunacaklarını belirttiler

ZAM SONRASI NE OLACAK?

Tam Kart: 13 TL

 Öğrenci.6.75 TL 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.