SASA'nın Genel Müdürü CHP'li Şeker!

SASA'nın Genel Müdürü CHP'li Şeker!
Türkiye'nin ve Dünyanın en büyük şirketlerinden birisi olan SASA Holding'in Genel Müdürlüğü görevini bir dönem CHP Milletvekilliği yapan Mehmet Şeker başarılı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Sabancı Holding'den satın alınan ve daha sonrasında Türkiye'nin ve dünyanın en büyük şirketleri arasına girmeyi başaran SASA borsada ise en çok kazandıran hisse senetlerinin başında geliyor. İbrahim ve Ali Erdemoğlu kardeşler tarafından başarılı bir şekilde yönetilmeye devam eden SASA Holding dünyanın en iyi şirketleri arasında yer alıyor.

Mehmet Şeker Kimdir ?
5 Haziran 1963'te Gaziantep'te doğdu. Baba adı Osman, anne adı Zennup'tur.
Tıp Doktoru; Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.
Gaziantep Devlet Hastanesinde çalıştı. Sev Amerikan Hastanesi Diyabet Bölümünde görev aldı ve Başhekim Yardımcılığında bulundu. Türk Tabipler Birliği, Türkiye Diyabet Vakfı ve Dünya Diyabet Federasyonu (IDF) Üyesi, Gaziantep Kültür ve Turizm Derneği Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesidir.
24. Dönemde Gaziantep Milletvekili seçildi. Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu, Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu ile Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulundu.
İyi düzeyde İngilizce bilen Şeker, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.