GAZİANTEP'TE DEV OPERASYON! TÜRKİYE BU OPERASYONU KONUŞUYOR! Gaziantep’te 'MAFYA'ya Ruhsatsız silah operasyonu

GAZİANTEP'TE DEV OPERASYON! TÜRKİYE BU OPERASYONU KONUŞUYOR! Gaziantep’te 'MAFYA'ya Ruhsatsız silah operasyonu
Gaziantep’te mafya'nın bir koluna silah ticareti ve imalatına yönelik düzenlenen 'Kukla operasyonu 'kapsamında 8 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 8 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri 20 Haziran tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde silah ticareti ve imalatına yönelik Gaziantep genelinde "Kukla" operasyonu düzenledi. Operasyonda 8 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet kurusıkı tabanca, 7 adet şarjör ile çok sayıda muhtelif silah parçası ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.
Yakalanan 4 şüpheli ile cezaevinde bulunan 4 şahıs olmak üzere toplam 8 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

İŞTE DETAYLAR

Gaziantep emniyeti dahil EGM Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından organize suç örgütleri ile mücadele çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda toplum üzerinde baskı, cebir, tehdit ve şiddet yöntemlerini kullanarak, kendilerini devletin erklerinden üstün göstermeye çalışan 15 mafya tipi organize suç örgütü ile bu örgütlere silah temini sağlayan 31 suç grubuna yönelik bugün ‘Kukla’ kod adlı eş zamanlı planlı operasyon gerçekleştirildi.

Yetkili İl Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda ve KOM Başkanlığı koordinesinde Adana, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Bilecik, Çanakkale, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Erzincan Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Isparta, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Zonguldak olmak üzere 31 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

etkili İl Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda ve KOM Başkanlığı koordinesinde Adana, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Bilecik, Çanakkale, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Erzincan Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Isparta, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Zonguldak olmak üzere 31 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.