Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katıldığı Ödül Törenine Gaziantep Damgası... Tam 63 Firma Gaziantep'ten

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katıldığı Ödül Törenine Gaziantep Damgası... Tam 63 Firma Gaziantep'ten
Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni gerçekleştirildi. Törende Gaziantep’ten aralarında Erdemoğlu Dış Ticaret, Altunkaya ve OBA Makarna, 63 firma, ihracat şampiyonu oldu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Gaziantep’ten aralarında Erdemoğlu Dış Ticaret, Altunkaya ve OBA Makarna,  63 firma, ihracat şampiyonu oldu.

GAZİANTEP’TE 63 FİRMA!

Tören sonrası açıklamalarda bulunan Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, ‘’Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından hazırlanan "Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı 2022" araştırmasına göre Gaziantep bir kez daha İstanbul ve İzmir'den sonra listede en fazla ihracatçı firması olan 3.şehir oldu. Türkiye'nin en fazla ihracat yapan 1000 firmasının 448’i İstanbul’da, 76’sı İzmir’de ve 63’ü Gaziantep’te yer alıyor.  Gaziantepli firmalarımızdan, Erdemoğlu Dış Ticaret(Halı),  OBA Makarna (Hububat,Bakliyat,Yağlı Toh ve Mam.),  Altunkaya A.Ş.(Meyve ve Sebze Mamulleri)  sektörlerinde ihracat şampiyonu oldu. Gaziantep'i gururlandıran tüm ihracatçılarımızı ve çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

 

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi ise, ‘’ TİM İhracatın Şampiyonları Ödül Töreninde sektör lideri olarak ödül alan; Erdemoğlu Dış Tic.(Halı),Oba Food Gıda San.Tic.A.Ş. (Hububat,Bakliyat,Yağlı Toh. ve  Mam.), Altunkaya İnş.Nak.Gıda Tic.A.Ş.(Meyve ve Sebze Mamulleri) firmalarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.