FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ... Gaziantep Basketbol Küme Düşmüyor!

FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ... Gaziantep Basketbol Küme Düşmüyor!
SON DAKİKA: AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Sportoto Teşkilatı eski Başkanı Bünyamin Bozgeyik hem Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu hem de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşerek düğümü çözdü.

GAZİANTEP BASKETBOL DÜŞMÜYOR

AK Parti 28. Dönem Gaziantep Milletvekili seçilen ve Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı görevini 4 yıl başarıyla yerine getiren Bünyamin Bozgeyik Gaziantep Basketbol'un ligdeki düğümünü çözdü. Yaşanan deprem felaketi sonrasında sezona İstanbul'da devam eden ve depremden sonra bir türlü toparlanamayan Gaziantep Basketbol üst üste aldığı mağlubiyetler sonucu ligden düşmüştü. AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ise hem Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu hem de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşerek Gaziantep Basketbol'un lige kaldığı yerden devam etmesi konusunda ortak anlaşmaya vardılar. Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun 18 takımlı lig teklifine sıcak bakan Osman Aşkın Bak'ın teklifi kabul etmesi bekleniyor.


BOZGEYİK: " SPORLA İLGİLİ HER HUSUSTA BEN VARIM"

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Sportoto Teşkilatı eski başkanı olan Bünyamin Bozgeyik yaptığı açıklamada " sporla ilgili her hususta ben varım" dedi. Gaziantep spor faaliyetlerinde öncü şehirlerden birisi olabilmesi için çalışmalarına devam ettiğini belirten Bozgeyik spor konusunda Gaziantep'e her konuda destek olacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.