Yavuzeli'nin Suçu Ne?

Yavuzeli'nin Suçu Ne?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayınlanan Gaziantep'teki bir çok ilçeyi Organize Sanayi Bölgesi ilan ederken Yavuzeli ilçesininde ne organize sanayi ne de küçük Sanayi olmamasına Yavuzeli vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayınlanan Gaziantep'teki bir çok ilçeyi Organize Sanayi Bölgesi ilan ederken Yavuzeli ilçesininde ne organize sanayi ne de küçük Sanayi olmamasına Yavuzeli vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Yavuzelililer " Sayın Cuhurbaşkanımız Erdoğan'a %70 dolayında her seçim oy veriyoruz bize söz vermişti, Yavuzeli'ne Organize Sanayi Bölgesi ilan edeceğini ama ne varki Araban, Oğuzeli, Nizip, İslahiye ve Nurdağına'da Organize Sanayi Bölgeleri ilan etti. Aynı zamanda İslahiye ve Nurdağı'nıda 5.bölge teşvik bölgesi ilan etti. Bizim Organize Sanayi Bölgesi olarak ilan edilmemiz bize büyük üzüntü yarattı tekrar bizde Organize Sanayi Bölgesi olmak istiyoruz" dediler.


BAKAN ŞİMŞEK VE YERLİKAYA'DAN DESTEK BEKLİYORLAR


Gaziantep'in Bakanı olarak ilan edilen hem Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hemde Gaziantep'te Vali olarak görev yapan ve şimdiki İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Yavuzelililer Organize Sanayi Bölgesi ilan edlilmesi için destek istediklerini açıkladılar.

UMUTLARI ABDULHAMİT GÜL VE MİLLETVEKİLLERİ


AK Parti'ye her seçimde büyük oy veren Yavuzeli halkı resmi gazetede yayınlanan genelgeye göre Gaziantep'in birçok taşra ilçesine Organize Sanayi Bölgesi olarak ilan edilmesi ama Yavuzeli'nin ilan edilmemesinden dolayı büyük üzüntü yaşadılar. Yavuzelilier başta AK Parti Grup Başkanvekili olan Abdulhamit Gül ve seçilen AK Parti Milletvekilleri Eyüp Özkeçeçi, Ali Şahin, Derya Bakbak , Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan , Bünyamin Bozgeyik'ten destek istediklerini ve bu konuda en kısa zamanda diğer ilçeler gibi olmak istediklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.