VALİSİZ ŞEHİR GAZİANTEP'E VALİ ARANIYOR...

VALİSİZ ŞEHİR GAZİANTEP'E VALİ ARANIYOR...
Türkiye'nin 6. büyük kenti olan Gaziantep, Vali Davut Gül'ün bir hafta önce İstanbul Valiliği'ne atanıp hemen görevine başlamasından sora Gaziantep'te halen İçişleri Bakanlığı tarafından vali atanmaması şaşkınlık yaratttı. Vatandaşlar " Gaziantep gibi bir şehrin valisiz kalması ilginç bir şeydir bir an evvel valimizi atayın" diye konuştular.

DAVUT GÜL 5 YIL ÇALIŞTI!

Sivas Valisi iken Gaziantep'e atanan 5 yıl boyunca valilik yapan Davut Gül'ün, Ali Yerlikaya'nın İçişleri Bakanı olmasından dolayı boşalan İstanbula Davut Gül geçtiğimiz hafta atandı. Davut Gül bu atamadan hemen sonra İstanbul'da görevine başladı ve bu nedenle Gaziantep bir haftadan beri valisiz olarak yönetiliyor.


GAZİANTEP VALİLİĞiNE KİM VEKALET EDİYOR

Davut Gül'ün İstanbul Valisi olmasından sonra Gaziantep Valiliği'ne Vali Yardımcısı Muhhamet Önder'in devam ettiği ve yeni valiyi beklediği kaydedildi.

KİMLERİN ADI GEÇİYOR?

Gaziantep Valiliği için bir çok ismin adı geçerken başta Batman Valisi Ekrem Canalp, Aksaray Valisi Hamza Aydaoğdu, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek , Erzurum Valisi Okay Memiş ve Artvin Valisi Yılmaz Doruk'un isimleri geçiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.