Gaziantep’e 3 yeni Organize Sanayi Bölgesi alanı daha! Nizip, Oğuzeli ve Araban, Resmî Gazete’de yayımlandı

Gaziantep’e 3 yeni Organize Sanayi Bölgesi alanı daha! Nizip, Oğuzeli ve Araban, Resmî Gazete’de yayımlandı
Gaziantep sanayisi'nin büyümeye devam etmesi için 3 yeni alan oluşturulması hakkındaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Nizip, Oğuzeli ve Araban’da yeni Organize Sanayi Bölgesi Alanları oluşturulması hakkındaki karar;Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla, bugünkü mükerrer Resmî Gazetede yayımlandı

Gaziantep sanayisi için çok önemli bir gelişme yaşandı. Nizip, Oğuzeli ve Araban’da yeni Organize Sanayi Bölgesi Alanları oluşturulması hakkındaki karar; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla, bugünkü mükerrer Resmî Gazetede yayımlandı

Kararlara göre, Gaziantep'in Nizip ilçesindeki alanlar "Nizip Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Sanayi Alanı", "Nizip 2. Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Sanayi Alanı" ve "Nizip Küçük Sanayi Sitesi Sanayi Alanı", Oğuzeli ilçesindeki alanlar, "Oğuzeli Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Sanayi Alanı", Oğuzeli ile Şahinbey ilçeleri sınırları içindeki alanlar "Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Sanayi Alanı", Araban ilçesindeki alanlar "Araban Sanayi Alanı", söz konusu ilçedeki Fevzi Çakmak ve Yeni Altıntaş mahallelerindeki alanlar da "Sanayi Alanı" olarak belirlendi.


Resmi Gazete’de yayınlanan son dakika kararını değerlendiren Ak Parti Grubu Başkanvekili Abdulhamit Gül, “Gaziantep'imizde 7 yeni sanayi alanı belirlendi. Şehrimize, üreticilerimize ve sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyorum.Şehrimizin üretim potansiyelini artıracak kıymetli bir adım. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise ‘Gaziantep için çok önemli, Nizip, Oğuzeli ve Araban’da yeni Organize Sanayi Bölgesi Alanları oluşturulması hakkındaki karar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, bugünkü mükerrer Resmî Gazetede yayımlandı. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.