Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz'dan kongre sonrası ilk açıklama

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz'dan kongre sonrası ilk açıklama
Gaziantep FK'nın resmen başkanı olan Memik Yılmaz kongrede yaptığı konuşmada, her zamankinden daha dirençli ve umutlu olduğunu belirterek, herkesten destek istedi.

Memik Yılmaz,  deprem felaketini unutmayarak; ”Sevgili kongre üyelerimiz, kıymetli davetlilerimiz, sayın basın mensupları öncelikle hepinize kongremize katıldığınız için teşekkür ederim. Konuşmama başlamadan önce 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyorum. Mekanları cennet olsun.”

“SİZLERLE BURADA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”

Gaziantep futboluna yıllardır yönetici olarak hizmet ettiğini ifade eden Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz, “Gaziantep futbolunda yaklaşık 15 yıldır yöneticilik görevleriyle her zaman kulüplerimize görevimiz ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini vermeye çalışan bir kardeşiniz olarak sizlerle burada bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz depremden birkaç gün önce başkanlık görevine geldim. Bu süreç öncesi birçok hayalimiz vardı ancak yaşadığımız depremin ardından olağanüstü durumlarla karşı karşıya kaldık.”

“ YENİ SEZONUN İLK ADIMINI ATIYORUZ”

Kırmızı-siyah renklere tüm Gazianteplilerin  destek vermesi gerektiğini belirten Başkanımız Memik Yılmaz, “2023-2024 sezonunun ilk adımını bugün resmen atıyoruz. Önümüzde uzun ve zorlu bir yol olduğunun farkındayız ancak Gaziantep şehri tarih boyunca el ele verdiğinde şartlar ne olursa olsun her zaman başarıya ulaşmayı başarmıştır. Şimdi de geçmiş de olduğu gibi tüm Gaziantepliler olarak kırmızı-siyah renklerimize sahip çıkarak bu zorlu yolculukta yanımızda olmasını temenni ediyoruz. Bizler her zamankinden daha dirençli daha motive daha inançlı ve daha umutluyuz.”

“EL ELE VERDİĞİMİZ TAKDİRDE HİÇ BİR ZORLUK BİZİ YILDIRAMAZ”

Yeni sezonda gurur duyulacak bir takım yaratmak istediklerini dile getiren Memik Yılmaz, “Gurur duyduğum Gaziantep şehrinin bir evladı olarak inşallah başarılı skorlar alarak, Gaziantepli tüm hemşerilerimizin de gurur duyacağı bir takım yaratmak istiyoruz. Sorumluluğumuzun farkındayız ancak biraz önce de bahsettiğim gibi el ele verdiğimiz takdirde hiçbir zorluk bizi yıldıramayacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.