Faturaları kabarık gelenlere 300 TL destek! O katılım bankası harekete geçti! Fatura ödemeleri kolaylaştırılacak!

Faturaları kabarık gelenlere 300 TL destek! O katılım bankası harekete geçti! Fatura ödemeleri kolaylaştırılacak!
Artan maliyetler sonrasında faturaları yüksek gelen vatandaşlara destekler verilmeye devam ediyor. Devlet desteklerinin yanı sıra bir destek de katılım bankasından geldi! 300 TL gönderilecek…

Türkiye’de son dönemde artan döviz kuru nedeniyle birçok farklı alanda maliyetler artış gösterdi. Karadeniz gazının devreye girmesi ile doğalgaz faturaları sıfırlanırken, ihtiyaç sahipleri için elektrik faturalarında da elektrik tüketim desteği sunulmaya başladı.

Devlet desteklerinden yararlanamayanlar için bankalardan da farklı destekler veriliyor. Bu kapsamda Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından otomatik fatura ödeme talimatları için toplamda 300 TL’ye varan destek verilecek. Kampanya şartları ve detaylar duyuruldu.

FATURA ÖDEMELERİNE 300 TL GÖNDERİLECEK!

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından vatandaşlara fatura ödemeleri için destek kampanyası duyuruldu. Bu kapsamda Albaraka Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden otomatik ödeme talimatı verenler, hem fatura takibinden kurtulacak hem de her otomatik fatura talimatına 50 TL, toplamda ise 300 TL Worldpuan kazanma şansı elde edecek.

Albaraka Türk müşterisi olanlar Albaraka Mobil ya da İnternet şubesinden ‘’Fatura Talimatları’’ menüsünden yeni talimat verebilmektedir. Müşteri olmayanların ise Albaraka Mobil’den ‘’Müşteri Olmak İstiyorum’’ adımlarını takip ederek görüntülü görüşme ile işlem adımlarını tamamlamaları mümkündür.

31 AĞUSTOS’A KADAR DEVAM EDECEK!

Otomatik fatura ödeme talimatlarında 300 TL’ye kadar Worldpuan kazanmak isteyenlerin 23 Mayıs – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekiyor. Söz konusu tarihler arasında verilen he otomatik fatura ödeme talimatına 50 TL, toplamda 6 talimata 300 TL Worldpuan ödül verilmesi hedefleniyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Albaraka Türk Katılım Bankası müşterisi olan ve otomatik fatura ödeme talimatı veren kişilerin kampanyadan yararlanması sağlanacak. Kampanya kapsamında otomatik fatura ödeme talimatlarının Albaraka Mobil veya İnternet Bankacılığı üzerinden verilmesi gerekmektedir.

Kampanya sadece yeni tanımlanacak otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir. Daha önce tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez. Ödüllendirme ise kampanya kapsamında 01 – 10 Ekim 2023 tarihleri arasında ilgililere yapılacaktır.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.