Gaziantep'te 'Haciz, yanlış park ya da kaza nedeniyle yediemin otoparklara getirilen BİNLERCE MOTOSİKLET, ARABA DAHASI TİCARİ ARAÇLAR ÇÜRÜYOR!

Gaziantep'te 'Haciz, yanlış park ya da kaza nedeniyle yediemin otoparklara getirilen BİNLERCE MOTOSİKLET, ARABA DAHASI TİCARİ ARAÇLAR ÇÜRÜYOR!
SON DAKİKA Gaziantep’te haciz, yanlış park ya da kaza nedeniyle yediemin otoparklara getirilen araçlar çürümeye terkediliyor. Gaziantep Tüketici Koruma Derneği Başkanı İsmet Değirmenci, ‘Bu işe çözüm bulun. Milli servet heba oluyor’ dedi.

Gaziantep’te haciz, yanlış park ya da kaza nedeniyle yediemin otoparklara getirilen araçlar çürümeye terkediliyor. Gaziantep Tüketici Koruma Derneği Başkanı İsmet Değirmenci, ‘Bu işe çözüm bulun. Milli servet heba oluyor’ dedi.

Gaziantep Tüketici Koruma Derneği Başkanı İsmet Değirmenci, içlerinde lüks araçların da yer aldığı milyonlarca lira değerindeki araçların heba olduğunu söyledi. Değirmenci, yediemin otoparklarında  plakasız, çalıntı, hacizli, tescilsiz ve belgeleri eksik olan ya da yanlış park ve kaza sebebiyle çekilen araçların bekletildiğini söyledi. Bazı vatandaşların parası olmadığı için araçlarını bu parklardan da çıkaramadığını belirten Değirmenci, ‘Eksikleri giderilen araçlar sahiplerince geri alınırken, alınmayan yüzlerce araç ise çürümeye terk ediliyor. Burada herkes mağdur oluyor. Aslında bu konu yıllardır gündeme geliyor ama bir türlü çözüm bulunamıyor. Biran önce Milli servetin heba olmasına çözüm bulunmalı’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.