Fox TV'nin yeni iddialı dizisi Gülcemal final mi yapacak? Neden yayınlanmadı?

Fox TV'nin yeni iddialı dizisi Gülcemal final mi yapacak? Neden yayınlanmadı?
Fox TV'nin yeni dizisi Gülcemal ile ilgili 'final yaptı' iddiaları ortaya atıldı. Melis Sezen ile Murat Ünalmış'ın başrolünde yer aldıkları Gülcemal dizisi ile ilgili, final iddiaları sonrası ilk açıklama geldi.


Gülcemal dizisi dün akşam yeni bölüm yayınlanacak mı merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Gülcemal yeni bölümü araştırılıyor. Peki, Gülcemal dün akşam yok muydu, neden yoktu? Gülcemal yeni bölüm ne zaman başlayacak? Gülcemal bugün var mı, yok mu? İşte detaylar...

Fox TV'nin sevilen dizisi Gülcemal yeni bölümleriyle seyirciyi ekrana kilitliyor. Gülcemal dizisi farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Fox Tv'nin yayın akışını gören kullanıcılar tarafından dizinin bu yayınlanma durumunu araştırıyor. Peki, Gülcemal dün akşam yok muydu, neden yoktu? Gülcemal yeni bölüm ne zaman başlayacak? Gülcemal bugün var mı, yok mu? Detaylar haberimizde...

GÜLCEMAL SON BÖLÜM NE OLDU?

Hem Armağan'ı hem Deva'yı kaybeden Gülcemal büyük bir sessizliğe bürünür. Herkesin vazgeçeceğini ve şehri terk edeceğini sanacağı kadar büyük bir sessizliktir bu. Deva ise babası ve kardeşiyle birlikte dedesinin köydeki evine gizlenir ve izini kaybettirir. Ancak bir yanı Gülcemal'in gelip onu bulacağına inanmaktadır. Aradan geçen bir ay boyunca Gülcemal gelmez. Geçen günler içinde Mert ve Gülendam ilişkinin temelleri iyice sağlamlaşmıştır. Gülendam dünyanın en dürüst insanı olduğu kocasına bebeği kaybettiğini söylemeye karar verir. Ancak onu şok bir haber beklemektedir. Mert'in geçmişini kurcalayan Vefa onun eski nişanlısının Deva olduğunu öğrenir ve büyük bir ikilemin içine düşer. Deva'nın Gara'ya açtığı telefondan sonra Gülcemal kapıya dayanır. Ancak Deva onunla konuşmak istemez. Ve Gülcemal Deva'yı kaçırır. Bir aydır beklenen özür dilenecek midir? Yoksa ikisinin yolları sonsuza kadar ayrılacak mıdır?

Gülcemal dün akşam yok muydu, neden yoktu? Gülcemal yeni bölüm ne zaman başlayacak? Gülcemal bugün var mı, yok mu?

GÜLCEMAL DÜN AKŞAM YOK MUYDU, NEDEN YOKTU?

Gülcemal dizisinin yeni bölümü araştırılan konular arasında yer alıyor. Gülcemal dizisi her Perşembe saat 20.00'da Fox Tv'de ekranlara geliyor. Dün akşam Liderler Fox'ta özel programı yayınlandığı için Gülcemal 8.bölümü yayınlanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.