Yıldız futbolcuya hırsızlık şoku: Eşine ve annesine saldırdılar! Canlarını zor kurtardılar...

Yıldız futbolcuya hırsızlık şoku: Eşine ve annesine saldırdılar! Canlarını zor kurtardılar...
İspanya'da top koşturan yıldız futbolcu Justin Kluivert'ın evine hırsız girdiği öğrenildi. Maskeli hırsızların o esnada evde bulunan Kluivert'ın eşi ve annesine saldırdığı bildirildi. Justin Kluivert, dünyaca ünlü Hollandalı eski futbolcu Patrick Kluivert'ın oğlu...

İspanyol basınında yer alan haberlerde, La Liga'nın 36. haftasında bugün deplasmanda Mallorca ile oynayacak Valencia'nın dün akşam Palma de Mallorca'da kampta olduğu sırada Kluivert'in evinin soyulduğu bildirildi.

Yerel saat ile 23.00 sıralarında Hollandalı futbolcunun evine giren maskeli 3 kişinin evde bulunan Kluivert'in eşine ve onun annesine de saldırdığı belirtildi.

Hırsızların, toplam değeri 200 bin avroyu bulan bazı değerli eşyaları, takıları ve parayı aldığı kaydedildi.

Olay sonrası şok geçiren iki kadının ilk olarak futbolcuyu aradığı ve Kluivert'in polise haber verdiği bilgisi paylaşıldı.

İspanya'da futbolcuların evlerinin soyulması olayı çok sık yaşanırken, son olarak 6 Mayıs'ta Sevilya'da oynanan Real Madrid-Osasuna Kral Kupası final maçı sırasında Real Madridli futbolcu Rodrygo Goes'in Madrid'deki evi soyulmuştu.

Ayrıca geçen yıl da Real Madridli futbolculardan Karim Benzema ve Dani Carvajal'ın da evlerine hırsızlar girmişti.

JUSTİN KLUİVERT KİMDİR?

Futbolseverler genel olarak beğendikleri ve merak ettikleri futbolcuları araştırırlar. Bu kapsamda futbolcunun hangi takımlarda oynadığını, yaşını, bonservis bedelini, fiziksel bilgileri ve istatistiklerini merak ederler. Bizlerde Bölge Gündem Haber spor editörleri olarak Justin Kluivert adlı oyuncu hakkındaki bilgileri sizler için derleyip topladık. Bu içerikle aradığınız soruların yanıtlarını ve tüm detaylarını bulabilirsiniz..

NERELİ, YAŞI VE BOYU KAÇ?

Justin Kluivert 5 Mayıs 1999 tarihinde Zaandam şehrinde doğmuştur. 1,72 m boyundadır. Hollanda,Surinam uyrukludur.Gerçek adı da Justin Dean Kluivert şeklindedir.

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR, HANGİ AYAĞINI KULLANIYOR?

Justin Kluivert Forvet - Sol Kanat mevkiinde oynamaktadır. Menajerliğini Rafaela Pimenta yapmaktadır. Justin Kluivert, Hem sağ ayağını hem de sol ayağını kullanabilmektedir.

HANGİ TAKIMDA TOP OYNUYOR?

Valencia futbol takımında oynamaktadır. Valencia takımına 1 Eylül 2022 tarihinde katılmıştır. Justin Kluivert'nin Valencia ile sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde bitmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.