Özel hayatı merak ediliyordu! 'Camdaki Kız'ın Selen'i bakın kiminle evliymiş... 'Eşi kim?' diye aratanlar şaşırıp kalıyor

Özel hayatı merak ediliyordu! 'Camdaki Kız'ın Selen'i bakın kiminle evliymiş... 'Eşi kim?' diye aratanlar şaşırıp kalıyor
Milyonların takip ettiği 'Camdaki Kız' dizisinde Selen karakterini canlandıran Selma Ergeç'in oyuncculuğunun yanı sıra özel hayatı da merak ediliyor. Başarılı oyuncunun eşinin kim olduğunu duyanlar ise çok şaşırıyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız'da hayat verdiği Selen Koroğlu karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Selma Ergeç sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Kusursuz fiziği ve güzelliğiyle ön plana çıkan Selma Ergeç'in özel hayatı da merak ediliyor. Ünlü oyuncunun eşi de onun kadar tanınmış bir isim çıktı.

CAN YAYINLARININ SAHİBİ

Selme Ergeç, 2015 yılında Yazar Erdal Öz'ün oğlu ve Can Yayınları'nın sahibi Can Öz ile nikah masasına oturdu.

Can Öz ile mutlu bir evliliği olan Ergeç'in bir de 2016 yılında dünyaya gelen Yasmin Öz adında kızı bulunuyor.

Selma Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin kızı olarak Almanya'nın Hamm şehrinde dünyaya geldi. Ergeç'in babası Adanalı Türk bir doktor, annesi ise Alman bir hemşiredir.

Babasının izinden giderek doktor olmaya karar veren Selma Ergeç, Tıp Fakültesi'ne girdi. Yurt dışında eğitim gören güzel oyuncu, eğitiminin 3. yılında staj için Türkiye'ye geldi.

Bir süre staj yapan Ergeç, bir proje için oyuncu arandığını duyunca, Tıp Fakültesi'nden ayrılıp kendisini setlerde buldu.

1997 yılında ''Böyle mi Olacaktı'' dizisiyle kamera karşısına geçen Ergeç, kariyeri boyunca Asi, Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin, Atiye, Yaşamayanlar gibi güçlü projelerde rol aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.