İri göğüslü sosyal medya fenomeninin 'kıyafet' sitemi: Sığabileceği güzel elbiseler bulmak gerçekten zor!

İri göğüslü sosyal medya fenomeninin 'kıyafet' sitemi: Sığabileceği güzel elbiseler bulmak gerçekten zor!
İngiltere'de yaşayan iri göğüsleriyle tanınan TikTok fenomeni 19 yaşındaki Layla, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. 'Sırt ağrısı çekip çekmediği' ve 'Uygun kıyafetleri nasıl bulduğu'na ilişkin sorulara samimi cevaplar veren Layla, doktora gittiğini ve herhangi bir sorun olmadığını ancak büyük göğüsleri nedeniyle kendisine uygun elbise bulmakta zorlandığını ifade etti.

Büyük göğüslü kadınlar genellikle yaşadıkları sırt ağrıları ve istediği kıyafetleri bulamama sorunları nedeniyle göğüs küçültme ameliyatı oluyor. Ancak bazı kadın büyük göğüslü olmanın ayrıcalık olduğunu belirterek bu konudaki avantajları paylaşıyor.

İngiltere'de yaşayan 19 yaşındaki Layla, büyük göğüslerine gelen sırt ağrısı çekiyor musun sorularıyla endişelenen kişilere cevap verdi.

Büyük göğüsleri dikkat çeken Layla'ya sayısız övgü gelirken birçok kişi sağlığı hakkında endişelendiğini belirtti. 19 yaşındaki genç kız şiddetli sırt ağrısı yaşıyor olması gerektiğine inananlardan düzenli olarak yorumlar alıyor, çünkü çoğu kişi onlarınkinden asla şikayet etmeyeceğine yemin ediyor.

SIRT SAĞLIĞI HARİKA VE MÜKEMMEL

Ancak internet kullanıcılarının söylediğinin aksine, Layla bildiği herhangi bir sorun olmadığı konusunda ısrar etti ve tıp uzmanları bile endişelenecek bir şey bulamadı. ''Herkesin bilmesi için söylüyorum, hayatımda daha önce hiç sırt ağrım olmadı. Bir doktora sırtımı kontrol ettirdim ve harika ve mükemmel durumda olduğunu söylediler" diye güvence verdi.

Layla, büyük göğüslerinin dışarıda oldukça işine yaradığını belirtti. Arkadaşlarıyla dışarıdayken ve bedava alkol içmek istediğinde büyük göğüsleriyle bunu başarabildiğini söyledi.

Bunun için bir videoda, gece dışarı çıkmadan önce takip etmesi gereken belirli bir rutini olduğunu açıkladı. Layla hazırlanırken göğüslerine bakıyor ve onlara bir 'moral konuşması' yapıyor. Kulübe giden pek çok kişi olması rağmen peşinde olduğu belirli bir tip olduğunu açıkladı. Bu tipin 'baba' vücutlu, daha kısa boylu bir adam olduğunu belirtti.

KIYAFET BULMAKTA ZORLANIYOR

Sosyal medya kullanıcıları yayınlanan videolara ''Nasıl uyuyorsun ?'', "Uygun olan kıyafetleri nasıl buluyorsun?", ''Benim gibi mesela benimkinin sığabileceği güzel elbiseler bulmak gerçekten zor.'' yorumlarını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.